Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

On1988

Mojej dziewczynie znudził się sex ze mna

Polecane posty

Mam problem ponieważ moja dziewczyna od jakiegoś czasu bardzo rzadko chce sexu. mówi że nie ma ochoty, że jest zmęczona przez to ze mamy dziecko i wogole. ale od jakiegos czasu mowi albo zebysmy spróbowali z inna parą albo moze ja z kims innym a ona z kims innym. tylko ze ja nie mam z tym problemu bo Ona cały czas mnie pociąga i moglbym sie z nia kochac codziennie a inne mnie nawet nie interesuja. teraz zaczela nawet mowic ze jej sie znudzilo, jest ciekawa jak jest z kim innym i ze zdrada to nie jest zla rzecz i to jest normalne bo wielu ludzi to robi. co mam robić bo staram sie podczas sexu jak mogę zeby bylo jej jak najlepiej nawet czasem swoim kosztem i wielokrotnie ma wiecej niz jeden orgazm. boje sie zeby nie poszla z kims innym bo tego bym nie zniósł

mysle ze to bardzo prawdopodobne ze bedzie to chciala zrobic z innym facetem skoro juz tak wprost mowi ci takie rzeczy...

Gość doradca terenowy
kobieta ma dawac mezowi zawsze i kiedy tylko chce jak nie nauczysz jej tego to twoja i jestes traba a ona nic nie warta

hmm cóż pewnie coś poczytała albo posłuchała izapewne ma ochotę na coś innego ,świeżego ,nowego wiesz jak to ,jest nawet takie powiedzeni,że z cudzego drzewa jabłka lepiej smakują

Wygląda na to, że po prostu już się jej znudziłeś i szuka jakichś urozmaiceń. Ilu miała facetów przed Tobą? Jeśli mało, to zapewne ma chęć spróbować jak to jest z innym.

oddać dziecko na tydzień do teściowej zrobić tydzień maratonu w łóżku a w sobotę wejść do klubu ze swingersami.....i wybrać dla niej faceta który najmniej jej sie podoba....(pamietac o gumach!!!!!!!!!!)......to zaraz jej sie odechce innego...! ps......daj jej wycisk w łóżźku....pokaż kto tu rządzi....daj jej odczuć że czasem bywasz skórwielem i zwyczajnie ją zerżnij....nawet jeśli będzie mówiła nie.....klapsa na dupsko..zmuś ją do głębokiego gardła:)...ale tak wiesz ....z wyczuciem.....przytrzymaj ją za włosy i pokaż jej na co cię stać... ........................twojej kobiecie potrzebny jest macho ....i tyle......:)

Gość słoneczik666
tylko pamiętaj, że jeśli posłuchasz rady fev zbyt dosłownie to mozesz zostać oskarzony o gwałt małżeński :P

bzdura słonecznik:):P kobiety lubia facetów którzy się nimi interesują i zdecydowanie silniejszych od nich samych....lubią kiedy sa pożerane wzrokiem....lubią kiedy się je rżnie tak że az dupa boli.....co nie oznacza przy tym wszystkim że mają wyrządzić im krzywdę....:) w sexie jest tak.....władza i siła zawsze podnieca....:)....szampan kwiaty i biżuteria to miły dodatek do oprawy....:)