Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyglądam jak dzieciak

co zrobić by wyglądać doroślej?

Polecane posty

Mam 22 lata a wyglądam na 14 :o Jestem niska i szczupła (a raczej chuda :o) ale to nic bo twarz mam jak dziecko :o Już w pracy mi mówią i naśmiewają się, że wyglądam jak "dziewczątko", nigdzie nie traktują mnie poważnie. W sklepie mówią na "Ty", w banku również traktują jak gówniarę i już mam tego dosyć. Maluję się dosyć mocno ale to nic nie daje bo i tak wyglądam jak mała dziewczynka. Ubieram się jak wszystkie dziewczyny w moim wieku więc co mam zrobić? Ubrać długą suknie w kwiatki jak babki 60 letnie żeby wyglądać bardziej dorośle? :o Tylko proszę nie piszcie, że powinnam się cieszyć bo w wieku 30 lat będę wyglądała na 20 bo akurat teraz chcę wyglądać na swój wiek a później mogę sie martwić. Proszę o rady co robić by nie uważano mnie za gówniarę? :o Cały czas jestem popychadłem w pracy bo młodo wyglądam, potrafię powiedzieć co myślę ale zawsze są odzywki "jesteś gówniarą więc masz nas słuchać" :o Zmienic pracy na razie nie chce bo w miare dobrze zarobie a potrzebuje kase na studia. Chce wygladac na 22 lata a nie na 14 więc blagam o rady. Pozdrawiam

Gość feaaaaas
masz przejebane dziewczynko powiem ci :classic_cool:

Gość młoda:)
po prostu przestań się tym przejmować, mam ten sam problem i to już olewam. bo i tak nic na to nie poradzę. Próbowałam zmieniać fryzury na ciemniejszy kolor lub fryzura typu "bardziej dorosła", a gdy zrobię mocny makijaż wyglądam jak wypinglowana małolata - mówi się trudno i żyje dalej

Gość ząbekkkkkk
Powinnaś sie cieszyc że wyglądasz młodo a nie marudzić