Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tesknie:-(

Nadal o nim mysle, wciaz boli serce, dusza...

Polecane posty

WitaM, Spotykalam sie z gosciem ktory po dwoch tygodniach znajomosci powiedziam mi ze mnie Kocha a od tamtej pory mowil to codziennie, hm po jakims czasie powiedzial mi ze ma narzeczona, jednym slowem mowiac zalamalam sie troche. mimo to FACET TEN DALEJ MOWIL ZE MNIE KOCHA - bylam wsciekla na niego ze tak sie zabawil mna choc niby twierdzil ze nie zabawil ze chcial byc fer dlatego mi o tym powiedzial ze jest jeszcze ktos czyli ta narzecz., mowil ze sie meczyl z tym faktem ale jesli by powiedzial odrazu na poczatku nie bylo by spotkan ani nic, a tak przynajmniej dziekuje mi ze mogl poczuc to ze Kocha mnie ze wczesniej tak nie mial... a ze z narzeczona jest juz tylko z przyzwyczajena... hm kazalam mu wybierac a on zastanawial sie hm po tygodniu powiedzial ze jednak narzeczona bo plany za daleko zaszly, ze ona sprzedala mieszkanie ze maja kupic razem wspolne ma byc slub... zwyzywalam go od klamcow i oszustow ze wcale mnie nie kochal ze chcial mnie tylko do lozka zaciagnac... zwypisywalam rozne rzeczy na n-k do jego narzeczonej i znajomych rzeczy o nim... on wsciekl sie i powiedzial mi w ostatniej rozmowie ze klamal ze mnie kocha... JAK MYSLICIE O CO MU CHODZILO TAK NAPRAWDE ????????????????

Gość macrocosmos
wobec narzeczonej zdaje sie nie byl taki fair... :o gdzie go poznalas? ile macie lat? czy byl sex?

Gość Geranium25
Toba sie zabawił? ! Dziewczyno! A co ma powiedziec ta jego narzezona? To ona ma patowa i tragiczna sytuacje, a nie Ty. Wez wypisz sie z tego ukladu jak najszybciej, bo wiesz... takie rzeczy pzoniej do nas wracaja i lepiej żebys nigdy nie znalazła sie w takiej sytuacji, w jakiej jest teraz jego narzeczona.

Gość hahahahahahahaaahhhaaa
juz kurwa doradca-psycholog znalazl sie

na zabawie poznalam go, a mamy +20 KILKA JA I ON SEKS CHCIAL ALE NIE BYLO I USZANOWAL TO... CHOC PROPONOWAL...

Gość macrocosmos
moze naiwnie sadzil, ze im wiecej razy wypowie "kocham" tym szybciej zgodzisz sie na sex; nie zgodzilas sie, to i postanowil zwinac zagiel, bo niby po co Ty mu jestes? skoro on juz ma wielkie plany zyciowe poczynione i do tego w fazie zaawansowanej.

NAJGORSZE jest to ze jego nie da sie nie lubiec, z tego co zauwazylam dostawalam maile zwrotne na n-k ze ludzie w to co o nim pisal nie wierzyli ze sie by nie spodziewali po nim tego ze on taki grzeczny itp. ???? tego nie rozumiem wychodzi na to ze ma dwie twarze...

gracz nadwa fronty - nikt nie musi wiedziec ze ma inne na boku - dobrze rozumiem sytuacje moo.....

Gość macrocosmos
Najgorsze jest tp, ze jego dziewczyna wciaz chce wyjsc za niego... Z Toba sex mu nie wyszedl, ale nastepna jakas juz nie odmowi.. wiekszosc ludzi ma wiecej niz 1 twarz ;)

w ostaniej rozmowie jak sie klocilam z nim powiedzial mi ze zniszczylam mu zycie... ale raczej wydaje mi sie ze powiedzial to na odczep sie zebym tak wlasnie myslala... z reszta skoro wszystko zniszczylam a narzeczona jego dowiedziala sie o tym i znajomi niby twierdszil ze sie teraz zniego smieja , ze slubu nie bedzie a foty z nim na n-k dalej ona ma>??????

Gość macrocosmos
zdaje sie, ze kto nie ma NK ten nie zyje :D:P oczywistym jest, ze zepsulas mu wiele w zyciu, ale sam tego chcial. wyobraz sobie, ze bylabys na miejscu jego narzeczonej... chyba nie czulabys sie komfortowa z wiedza, ze Twoj przyszly maz usilowal Cie zdradzic? a jego niedoszla kochanica wypisuje Ci rozne dziwne teksty na NK. w tym zwiazku juz nie bedzie miejsca na zaufanie ze strony tej kobiety.

Gość macrocosmos
ze slubu nie bedzie? no to narzeczona poszla po rozum do glowy i swietnie :)

Gość ktossss
haha nk kluczem do rozwiązywania zawiłych tajemnic związków w XXIw. dzieciaki :P:P:P

ale czy foty ktore sa nadal na n-k u niej w galeri z nim moga o czyms swiadczyc... hm chce jeszcze nadmienic ze dziewczyna do najpiekniejszych nie nalezy jest przecietna i sam mi o tym mowil ze dziwi sie ze taka dziewczyna jak ja nie jest w jakims powaznym zwiazku albo ze nie jest juz mezatka hm wybredna jestem takze dalej przebieram...

Gość ta
Jesteś po prostu chora. Najlepsze lekarstwo na twoją chorobę to 0,25 litra oleju rycynowego. Sraczka przejdzie i zauroczenie odejdzie. Gwarantuję skuteczne i cudowne ozdrowienie. Powodzenia. Cicia TA

Gość macrocosmos
no wlasnie, dlaczego nie jestes w powaznym zwiazku?:D tylko uczepilas sie faceta, ktory gadal jak gowniarz,ze Cie kocha po to, zeby sie seksic z Toba :D oj dziewczyno :o :D

dlaczego mam byc z kims kogo nie kocham do kogo nic nie czue czemu mam tracic czas potencjalne osobie... jestem chora ale jednak troche wyprowadzilo mnie to z rownowagi jak mozna byc taka menda byc w zwiazku a zawracac glowe innej, przeciez to scierwo moze partnerke jescze czyms zarazic... nie ide do lozka z pierwszym lepszym bo mowi kocham...

to nie ja sie uczepilam jego tylko on mni to ja zakonczylam te parodie ktora in robil ze mna mino to szkoda mi tej dziewczyny ktora z nim jest albo juz nie jest .... dlatego takie zapytanie... do WAS

Gość ta
Jesteś chora. Jesteś. Wszystkie objawy na to wskazują.

MAM JESZCZE JEDNO DO WAS PYTANIE po co wzial sobie przecietna dziwczyne zaszedl z planami tak daleko i jeszcze ja zdradza z duzo ladniejszymi, chce zaznaczyc ze on jest przystojny moze nie tak bardzo ale patrzac na nich odrazu sie nasuwa pytanie chlopie gdzie ty miales oczy wiazac sie z nia???????

Gość sobotnia meczarnia
autorko, hmm, mnie facet zostawil , a ja nadla mam zdjecia wspolne na NK... chyba nie o mnie mowisz hehe... .. nie bede sie chwalic ale brzydka nie jestem.. i nie wiem czemu tak niektorzy pisza ze ladny facet zwiazal sie z przecietna ??? najwazniejsze jest serce .... a ten moj to tez lubial sobie podrywac i bajerowac ...ale gl wina to chyba tych lasek, ktore wiedza ze facet ma tam dziewczyne, ale kreci z nim i sama go nakreca, wie ze z nim nie bedzie ale zrobi wszystko by on nie byl ..no wlasnei ze mna ... u mnie tak bylo, teraz oboje cierpimy , ja sama , on sam ....

do sobotniej: to nie jest tak ze sie go uczepilam i nie chce odposcic zle zrozumialas, fcet spotykal sie ze mna rozkocham mnie w sobie mowilam mu nawet ze kt zakochuje sie w kobiecie po 2 tygodniach... pytal mnie o wszystko pisal mnustwo eso dzienni dzwonil nawet w nocy po cichu do sluchawki, marzyl snow wspolna nasza przyszlosc a tu nagle mo ze jest narzeczona i ze chcial byc fer a znajomosc ze mna byla silniejsza od niego zeby tak zrobic jak zrobil czyli zeby nie powiedziec o narzeczonej.. z reszta dalam mu czas zeby wybral albo ona albo ja, wybral ja tlumaczyl ze plany za daleko zaszly ale ze chce dalej ze mna utrzyczac kontakt... hm porobily sie rozne rzeczy miedzy nami troch zlosci troche klotni, opowiadal mi o wszystki o zyciu co robi itp. z nia ze jedzie do niej mi to troche zaczelo przeszkadzac i denerwowac bo jednak i ja sie w nim potem zauroczylam a nawet zqkochalam takze... dziewczyna jego jest z gor -Ty jestes z gor???

ale nie rozumiem dlaego Ciebie on zostawil, bo skoro wiedzialas ze ma panny i mu to nie przeszkadzalo ze wiesz... ewentualnie znalazl lepsza i brak szacunku do CIEBIE ???/HM