Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może głupi ale problem

Do którego roku rosną kobiety? Przerosłam chlopaka, chyba muszę z nim zerwać.

Polecane posty

Jak go poznałam połtora roku temu , to był nieco wyższy ode mnie. Taka przyjemna różnica wzrostu, jednak nie wiem jakim cudem teraz jestem jego wzrostu , a zdarza się że nawet wyższa od niego (może to zależy od tego jak kto stanie) chociaż ostatnio byłam boso, lekko przygarbiona, on w sumie też nieco zgarbiony ale w butach i byłam o 2-3 cm wyższa :o :o niestety chłopak mojego wzrostu albo niższy nie podnieca mnie ;(

a no i nie napisałam , że nie mamy już po 14-16 lat tylko po 20, czyli chyba nie powinnismy rosnąc. tzn. czytałam że faceci rosną do 21 r.ż.

Gość ona00--
zwarjowalas ! z takiego blachego powodu chcesz z nim zerwac? a jak on urosnie 2 cm wiecej i bedzie wyzszy do wrocisz do niego?? widac jak ci na nim zalezy ;/

Gość hmm... .
Nie mówi się "roku" tylko "wieku" Wpisz se w google "wzrost człowieka wiek" i se znajdziesz... a tak wogóle, jesli tak bardzo przeszkadza Ci niższy wzrost faceta, to znaczy że go nie kochasz tylko chcesz sie z nim pokazywać.. Masz racje - zerwij od razu

to on ci jest potrzebny tylko od tego aby był twoja ozdobą? kolejna pusta kobieta :o

no niby kocham,...ale jak zakładam szpilki to wszyscy się śmieją!! to znaczy znajomi, ale już widzę jak na to patrzą obcy. nie udawajcie świetych, zawsze niski facet z wyższą laską wyglada śmiesznie i zwraca uwagę :( a to że czuję podniecenie przy wyższych to niestety niezależne ode mnie

Gość gargamelcia
ty chodz w łapąkach a on niech w szpilkach pomyka i będzie ok :D

zaraz ale to ty z nim jesteś a nie ci inni więc liczy się to jak ty się z nim czujesz a nie jak widzą was inni...

Wpisz se w google "wzrost człowieka wiek" i se znajdziesz... ahaha , sama wpisz w google i zobaczysz jaki jest pierwszy odnośnik...oczywiście odsyła do kafeterii!! 😠 o matko kafeteria to wyrocznia :D

Gość aha i achh
:D

Gość dodonetta
kafeteria to wyrocznia i podstawa egzystencji :D