Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnogi

dziewczyna wypytuje mnie o moje dziewczyny, czy wy tez to robicie?

Polecane posty

Gość mnogi

Moja dziewczyna raz na jakis czas pyta mnie o moje byle dziewczyny. Jakie byly, jak sie zachowywaly....czasem porownuje je ze soba, albo mnie o to prosi. Taka rozmowa ma miejsce kilka razy w roku. Ja jakos nie wpadlbym zeby o nich mowic, bo co bylo minelelo. raczej tez nie aypytuje ja o bylych faceow. czy wasze dziewczyny tez was o to pytaja? czy moja tylko jest nienormalna? czy wy dziewczyny pytacie? chcecie wiedziec jakie byly te poprzednie dziewczyny? szczerze powiedzcie

Gość daj sobie z nim spokój
ja wypytałam raz, ale to nic nie dało bo on, miał je co jakiś czas inne, łącznie ze mną. lubił być ze mną i jeszcze z innymi. a ja nie lubię się dzielić. to go zgubiło, i dałam mu solidnego kopa w dupę! lovelas żyje nadzieją, że nikt się o tym, że ma inne nie dowie, a tu taka wtopa :D

Gość dscfac
skoro to bylo i minelo to jaki problem o tym mowic? :P ja pytam o byle i moj facet tez o bylych pyta wiec nic w tym dziwnego nie ma :classic_cool: ale masz gosciu problem:classic_cool:

moze poprostu pwoeidz jej to szczerze ze co bylo minelo i ze ona jest najwazniejsza na swiecie i itd itp...bo zaloze sie ze czuje sie jakas zakompleksiona i za malo jej okazujesz uczucia dlatego zadaje takie pytania...jest niepewna siebie ..pewnie mysli ze tamte byly lepsze bo czegos widocznie jej brakuje z twojej strony...

Gość czy ten nick, autorze
świadczy o tym, że lubisz wiele pań obok siebie?

Gość tak robimy, dlaczego nie

Gość erytmonik
pytamy sie to normalne i w dodatku jetsesmy zazdrosne o te byle,uwazaj co mowisz do swojej laski ,dobra rade ci daje