Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krem mieszana

Lekki krem do cery mieszanej

Polecane posty

Gość krem mieszana

Witam. Potrzebuję lekkiego, matującego kremu do cery mieszanej. Lekkiego w sensie nie tylko konsystencji co niezapychającego. Niestety ale większość kremów sklepowych zapycha mi pory i robią się wypryski i wągry. Jesteście wstanie coś polecić?

Ja mam kremik Garnier Czysta Skóra. Nawilżający i matujący, jest okej - buzia się nie świeci, ale nie jest też przesuszona. Ale ja w ogóle lubię kosmetyki Garniera, niekoniecznie muszą Tobie podejść ;)

Gość krem mieszana
Dziękuję za odpowiedź. A jak z zapychaniem? Nie powoduje wysypu pryszczy?

Gość taka jedna tam...
a ja mam cere mieszana,i ten Garnier mi nie słuzy,własnie pojawiały mi sie krostki w trakcie jak go uzywałam,trzeba dlugo szukac tych odpowiednich dla siebie kremow,czasem niezła jest Soraya,ale tez nie kazdy

Gość krem mieszana

jak mówię - na mnie działa bardzo pozytywnie, choć nie można go nałożyć zbyt dużo, bo wtedy pozostawia na skórze taką warstewkę, która się łuszczy. pryszczy ani śladu - jest ok :)

Gość Iwostin tylko ten polecam

Gość krem mieszana
Który krem iwostin? Bo w sumie patrzyłam na serię purritin na wizażu, ale z tego co widzę, to do cery mieszanej średnio sie te produkty sprawdzają:/

Gość rude to wredne
jestem kosmetyczką i mam cerą mieszaną. próbowałam różnych kremów ale najlepszy jest krem siarkowy firmy Barwa! matuje na długo, nawilża. inne kremy się chowają a miałam ich mnóstwo! jest tani bo kosztuje ok.16zł. dostępny w Real i Rossmanie na dolnych półkach ;). kup jeszcze żel do mycia twarzy z tej serii w żelu. świetnie się uzupełniają. pachną pomarańczowo.

Polecam serię apteczną Avene czy La Roche (nie uczulą jak badziew z drogerii) ale przestrzegam przed gównianą Ziają (w tym przed serią apteczną)

Gość krem mieszana
A ten krem siarkowy i tonik nie będą zbyt mocne? Boje się przesuszenia, bo wtedy też wyskakują mi niespodzianki. A co do Avene i LR to chętnie bym coś z apteki spróbowala, tylko niestety z tego co widziałam, to kiepsko u tych firm z kosmetykami do cery mieszanej. Są albo do skóry tłustej, trądzikowej, albo mocno nawilżające. A mi ani jedne ani drugie nie służą

Stosowałam już różne na mieszaną i absolutny namber łan w moim przypadku to Bielenda Ogórek+Limonka. I tonik z tej samej linii.