Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krzysztofffff

Mam jutro imieniny a dziewczyna ma to gdzieś

Polecane posty

Gość Krzysztofffff

Ale się wkurzyłem na dziewczynę, tragedia. Jutro mam imieniny i zaprosiłem ją na wyjazd nad jezioro odpocząć cały dzień i się pobawić, a ta mi odpowiada ze nie pojedzie bo nie ma ochoty. Normalnie szlak mnie trafia, mam tylko dwa święta w roku a ona nawet nie ma zamiaru udawać że dobrze się bawi na moich imieninach.

Gość liczbapi
a u mnie się nie obchodzi imienin :) Zresztą szkoda, bo moje przypadają jakoś z 6 razy w roku.

Gość Krzysztofffff
No ja też nie wiadomo czego nie organizuje, chcę tylko wyjechać na jakieś 8godz i tyle. A nawet tego nie umie docenić.

A moze po prostu chce czegos bardziej romantycznego? Jakas kolacyjka przy swiecach? etc ... to tak jakbys chcial z nia jechac na ryby ;-)

Gość liczbapi
a powiedziałeś jej, że są Twoje urodziny i że chciałbyś je spędzić z razem z nią?

Gość liczbapi
sorry, imieniny.

Gość Krzysztofffff
o moich imieninach wiedziała od dawna ijuz dawno mówiłem że nad wode sobie pojedziemy po opalać się, pochlapać i było ok i zadowolona a dziś nie bo nie ma ochoty.

Gość ha......
Imieniny tylko gorole obchodza ;s

Gość ktossss
może ma okres :P

Gość sdfg
kopnij ją w tyłek :P ja pojade z toba :) uwielbiam to :)

Gość Aisha 123
A może przygotowuje niespodziankę ?

Gość :D .
Krzysztofie, może poprostu ona nie obchodzi imienin, tylko urodziny ?? Ja w moim związku na przykład tak robię.. U mnie w ordzinie imienin sie nie obchodzi... A poza tym, może nie pamieta?? Nie denerwuj się... Może jej zasugeruj, że chciałbyś spędzić z nią miły, imieninowy wieczór we dwoje... Czy coś takiego :) żeby było dobrze, obie strony muszą się starać Będzie dobrze, tylko nie wymyslaj gotowych scenariuszy :) Wszystkiego dobrego!! ;)

Gość Krzysztofffff
nie ma niespodzianki, kupiła prezent i już dostałem parę dni temu go i obchodzi imieniny, bynajmniej swoje.

Gość Krzysztofffff
Ale mnie wkurzyła, mam urlop akurat od dziś do wtorku i chciałem wypocząć na plaży i w wodzie. Ale nie. jej powiedzonko to jedź sam lub weś sobie kogoś.

Gość zaproponuj coś innego
:-)

Gość ktossss
skąd jesteś?

Gość Krzysztofffff
ponad rok, woj. Lubelskie

Gość ktossss
Krzysiu, też nie chciałoby mi się pluskać w wodzie przy 20 stopniach i w deszczu. :P:P:P zaproponuj jej coś innego

Gość dffdfdfd
Co to znaczy zaproponuj cos innego? :o Facet lasce proponuje wyjazd,ona wali focha ze nie chce jechac,w dodatku sa jego imieniny i on ma sie gimnastykowac zeby paniusia byla zadowolona? To ona powinna sie postarac dla niego w ten dzien, nawet jesli nie obchodzi imienin.

Gość Krzysztofffff
Ale wiem że tam jest cieplutko i nie ma deszczu, potwierdzone nawet telefonem od znajomych którzy obecnie tam wypoczywają.

Gość Krzysztofffff
"dffdfdfd" ma racje, przecież sam jej to proponuje, za wszystko płacę i do tego mam imieniny to chociaż można poudawać ze jest ok przez te pare godzin. Wkurzyła mnie normalnie nie mam sił

Gość ktossss
o ja pierdziele - Wy w kółko jak dzieci- czy Wy w ogóle w tych swoich związkach rozmawiacie? wystarczy powiedzieć, że dla Ciebie ten dzień jest ważny, i chcesz go spędzić w taki sposób, żeby obie strony były zadowolone. I tu można zacząć nazwijmy to dyskusje, doprowadzającą w konsekwencji do wyboru konstruktywnego sposobu spożytkowania tych kilkunastu godzin dnia... a nie wyzywać się od księżniczek :/

Gość Bizja
Pewnie ma powód, że Cię zbyła. Baby już takie są. Jest jakiś problem, focha ma i tyle. Pewnie coś zrobiłeś "nie tak" i się odgrywa na Tobie. Pogadaj z nią i się dowiedz co się stało i o co jest zła.

Gość ktossss
Bizja - następny/a - odgrywacie się na sobie będąc w związku? "fochacie"? wyjdź i wróć jak dojrzejesz :O

Gość Bizja
Gdzie ja napisałam, że ja się tak zachowuję? Dziecko drogie...

Gość ktossss
przepraszam, moja wina. mi by do głowy nie przyszło pisać takich rzeczy, wiem, myślałam, że Ty tak z doświadczenia :P:P:P