Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nudne życie prowadzę

nudne zycie prowadzę

Polecane posty

dom, praca, dom, spanie, praca i tak w kółko buuuuuuuuu a chce poczuć się jak dawniej, wyszykować się, wypachnić i hulaj dusza piekła nie ma, a tu co? siedzenie na kanapie, albo przed komputerem cały wieczór. fajne to były czasy, gdy ubierałyśmy się we dwie z koleżanką, czesałyśmy, przymierzałyśmy różne buty, malowałyśmy i szło się gdzieś.. na początek do ogórka piwnego - potem dalej... ach.. :( teraz po pierwsze za stara jestem, a po drugie, najgorsze, nie mam z kim :( smutny wieczór

wiem kafezdziro. czasami tęsknię za tą moja młodością i właśnie dziś mnie naszło. a mam dopiero 28 lat.

nie sądzę, zebym była za stara na szaleństwa sęk w tym, że tak jak autorka, nie mam z kim, bo nie ma wokół mnie osób z podobnym podejściem do zabawy :O jesli już to domówki z gromadą dzieciaków, przy suto zastawionym stole, gdzie głównym tematem jest " a ta ma tak, temu zrobili tak, a im powinno wszystko pierdyknąć, za karę"

Gość przeciez jestes mloda
:)

Gość salty
dziś kończe 27 lat. nigdy nie czułam się tak samotna...

Gość Provokejszynn
jak pewnie większość ludzi którzy tutaj przesiadują...skoro nie mamy nic ciekawszego do roboty niż siedzenie na kafe...🖐️

otóż to. nie mam z kim. co innego posiedzenia przy stole, a co innego wyruszyć w miasto :) albo na piknik na cały dzień, na odludnej łące z butlą wina :)

kafezdziro, nie mam nikogo takiego. do niedawna (czyli do roku 2008) z koleżanką/przyjaciółką, ale ona wyszła za mąż i się urwało. teraz jest w ciąży.

do niedawna, co ja pisze, toż to już dwa lata :o

wychodzi na to, ze większość ma to samo, ale z jakiego powodu o tym nie mówi i dalej spędza się czas na domowych obiadkach i tych super nudnych rodzinnych grillach .

oj, tez bym poszła na dicho, oj, az mi nogi rwą się do tańcowania, hehe uwielbiam piwo w ogródkach pic, a Wy?

także ja unikam już jak moge wszelkich rodzinnych spotkan, nawet na wesela nie chodzę bo tam to samo wolę impry u zupełnie obcych ludzi :O jessus, ide stont bo stekam jak stare babcie po 60-tce :O 🖐️

oj, zazdroszczę tego piwa w ogródku, mniam :) to nie masz wcale tak nudno :) siedzę w chałupie nieuczesana, sama, wypij choć za moje zdrowie, co?

no dobra, nie setki tysiency kilometrów, ale setki tysiency złotych nas dzielą od ewentualnego spotkania przecież nie mogłabym przyjechac do Ciebie nie doprowadzając sie uprzedni do porządku, a to by kosztowało...oj kosztowało :classic_cool:

Gość breslauerka
idziemy dziś na balety, dziewoje? ;)

Gość breslauerka
do rynkusa pojdziemy, jeszcze na film załapiemy sie za free, bo trwa właśnie festiwal era nowe horyzonty ;)

idź sama na zakupy do kina, zapisz się na taniec , basen, jakiś kurs który Cię interesuje.. ja tak robie wszystko w pojedynkę bo też nie mam z kim a niedługo stuknie mi 28 lat:O po za tym łatwiej jakiegoś chłopa wyhaczyć jak się wychodzi z domu

Gość breslauerka
no pogoda dziś rzeczywiście BAROWA :D

Gość breslauerka
hehe i z racji rozrzutu geograficznego pozostaje nam kafe, a narobiłyście mi smaka na imprezę jakąś!

Gość Gosc

Up