Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tralala25

Porady Wróżbitów w TV

Polecane posty

mam takie pytanie czy ktos z was korzysta bądź kiedykolwiek korzystał z porad wróżek z programu Kosmica.tv?? I czy te porady były trafne i sprawdzalne?

Kcers wpierdal córka? Jak ni mos na wydać pieniendzy to se wróż. A potym idź do kościoła. Najlepi do pierszy ławki - bedzies blisko naczelnego wróżbity w gminie :classic_cool:

do Rolnika - najpierw naucz się polszczyzny a potem pisz a co do głównego wróżbity to ja zawsze siedzę w pierwszej ławce :P do Ms White- byc moze masz racje ja nie korzystałam nigdy z ezoteryki jesli tak to mozna nazwać.. chociaż moze bym sobie kiedys spróbowała dla czystej ciekawości..najbardziej smieszą mnie opinie takich dewotek ze to wszystko sie sprawdza..i trwonią majątki na to by dostać poradę od takiego wróżbity Macieja :P

Chcesz się spróbować w : 1. poprawnej polszczyźnie 2. znajomości starego testamentu 3. znajomości nowego testamentu 4. znajomości zasad wiary 5. jakiejkolwiek innej dziedzinie? Super córko super ćwoka? :classic_cool:

Gość Rolnik Ma Małego
Chce się spróbować! Co wiesz na temat wciągania ogórków dupskiem ? Co wiesz na temat biodegradacji mastodontów ? Co wiesz na temat pryszczozy jąder ?

nie zyczę sobie jakiegokolwiek obrażania mojej osoby jesli wogóle wiesz co to znaczy...nie podoba ci się temat to sobie załóż własny... oczekuję tylko odpowiedzi od osób o których wcześniej pisałam

Gość Rolnik Ma Małego
Inwigilacja. Prozomatogramia. Altersubonimania. wiesz co to znaczy ?

"oczekuję tylko odpowiedzi od osób o których wcześniej pisałam" Super córko super idioty: na oddział z powrotem biegiem marsz!!

Tak. Tak. Tak :classic_cool: Teraz ja: co to jest chiromancja i jak się ma do: - zasad głoszonych przez stary testament? - zasad głoszonych przez nowy testameny? - zasad głoszonych przez KK?

Ms- White ubawiłam się tym co napisałeś... masz racje pewnie tak to wygląda... a najlepsze jest gadanie jak to ich prognozy się sprawdzają :D... no i jeszcze ta otoczka wokół nich :)

Gość k0f(!Am 1u$T!nA 8!383rA!! ; *
Jeeeuuu alee fajniusio ;D:D:D:D:D:D:D:D cyli jak zadzwonie to pogadam z dziewcyna obok cebie ?

MsWhite -> jakby ci trza zimnioków to ino dej znać. Kure dorzauce :classic_cool:

Gość Arl
Allo! Mom jo zimnioków syść kilo ale kure bym ja se zjadł !

powiem wam szczerze dzis oglądałam ten program kosmica.tv. i sie tak pośmiałam z tego wróżbity Macieja.. (akurat on to prowadził) sami sie nakrecają ze ich sprawdzalnosc jest 100% oczywiscie zeby dzwonic ze oni sprawdza twoją przyszłośc i takie bajery ale ten facet miała wzięcie co chwilę ktoś do niego dzwonił..tam to dobiero zbijają kasę

Gość ukat
ja korzystalam, wiele sie sprawdzilo, nie pierdolcie jak nie korzystaliscie