Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamaluszka

zabki jak było u Was?????????

Polecane posty

Gość mamamaluszka

Dziewczyny mój synek ma 11 tygodni od jakiego czasu jest marudny, w nocy praktycznie nie spi tylko zrzędzi, bardzo się ślini i wszystko pcha do buzi. Czy to możliwe żeby już mu szły zabki ??? Moja mama mówiła że ja też dość szybko miałam zeby bo w wieku 4 i pół miesiąca.

Gość mamamaluszka
up

Nie zartuj! 11 tygodni i zeby :D Moj slinil sie i wkladal wszystko do buziaka caly czas a zeby zaczely mu isc jak mial 9mies.

Moga byc i zabki, kazde dziecko jest inne, mojej corce dwa pierwsze wyszly jak miala 3 i pol miesiaca :) A ja sie nabijalam z mojej tesciowej , ktora mi mowila, ze jej zeby ida...:P Miala racje!

Gość meeeea85
Sama jestem ciekawa bo mam 12 tyg synka i od paru tyg wkłada piastki do buzi i paluszkiem widac ze wyrażnie cos tam sobie grzebie ,zastanawiałam sie nad zębami bo to ,ze teraz wkłada rece to nie znaczy ,ze juz będzie zaraz miał tam zęby ale dziąsła sie najpierw rozpulchniaja i zaczynaja swędzieć ale z drugiej strony dzieci mają ośrodkowy układ nerwowy w buzi i badaja wszystko raczkami

Gość Dziewczyna z lipa
Możliwe, możliwe. Mój syn urodził się z 2 zębami, ja z jednym. Zdarza sie, chociaż rzadko.

Gość niezadowlonaaaaaaa
:-D przypomniala mi sie historia mojej kolezanki jej corcia od 3 miesiaca zycia tak sie slinila, nie mogla spac, wszyscy razem z nia mowili to na zeby! a pierwszy zab wyszedl jej...jak mala skonczyla roczek :) slinienie i wkladanie piesci do buzi w tym wieku jest normalne ;) moje dzieci tez tak robily, zabki wyszly im w wieku 5 miesiecy