Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katchupowo

czy ketchup może się zepsuć?

Polecane posty

Gość katchupowo

trochę głupie ale : widziałam dzisiaj jak teściowa robiła sałatkę i dodawała do niej ketchup - tortex. I od razu coś mi nie pasowało bo był taki lejący i bardziej ciemny niż zwykle, ale nic nie chciałam się wtrącać. Potem jak wyszła obejrzałam ta butelkę i zonk termin ważności: 03.2010. I mam teraz miskę tej sałatki i się zastanawiam zjeść czy nie.. co o tym sądzicie?

Gość aniol bez skrzydel
ja bym przepłukała warzywa i zaprawiła od nowa świeżym ketchupem __ http://tnij.org/ho8e

Gość katchupowo
taa tylko że to jest tzw przekładaniec i jest w tym jajko ugotowane więc zrobi sie papa jak to będę chciała umyć. Mąż upiera się że to zje (bo mamusia się tyle narobiła). Ale chyba od zepsutego ketchupu nie umrze nie?

Gość katchupowo
może i zbrodnia. wygląda ona tak : gotowana fasolka zielona, szynka w kostke, kukurydza, jajko gotowane, na to wycisnęła ten ketchup i posmarowała majonezem i znowu ta sama warstwa.

Gość b ghty
ketchup i majonez w jednym??? ja bym tego nie tknela nawet za doplata, i nie ma tu nic do rzeczy przeterminowany ketchup 🖐️ a co do niego, to naprawde nie sadze zeby po 4 mies sie przeterminowal, ja jadlam juz rozne przeterminowane rzeczy i tylko raz mialam biegunke :P :P