Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izabelinda

ciągle głodne dziecko

Polecane posty

Gość Izabelinda

potrzebuje rady i pomocy moja córka ma 4 miesiące pije mleko modyfikowane bebiko 1 od jakiś 2 tygodni ciągle jest głodna (mimo że dostaje 180 ) i ulewa po 1 godz jest niesamowicie głodna dlatego dopijam ją herbatką ale to nic nie daje przedtem nie miała takiego problemu prosze o rade

Gość jhdlfherf
zagęszczaj kleikiem albo kaszką

Gość KAPUŚCIANKA83
dawaj jej max 150-160 ml ale dodawaj po 2 miarki kaszki ryżowej i bedzie git :), nie mozna dawać tak małemu dziecku takie ilości płynu, bo zołądek się bardzo rozciągnie. moja ma teraz rok i je 210 ml. Wiesz najlepiej patrz na schematy na opakowaniu mleka i mniej wiecej takie rób porcje

Gość Izabelinda
a czy ta kaszka moze być smakowa

Witaj.Tak moze byc smakowa.Tylko pomalu jej wprowadzaj,zeby brzuszek nie bolal.Osobiscie polecam najpierw kleik pozniej kaszke.Maly glodomorek:)Moja corcia tez dostawala wczesnie kleik pozniej kaszke bo zawsze glodna byla;)Powodzenia.

zapytaj pediatre o zmiane mleka moze wybierze takie przeciw ulewaniu a zamiast kaszki kleik ryzowy albo sinlac jest rewelacyjny i odzywczy moj syn ulewal strasznie do 9 miesiaca.

Gość Izabelinda
a może jakaś doświadczona mama może mi powiedzieć jak to jest gdy się wprowadza pokarmy stałe typu gerberki czy dziecko je to za miast jednej porcji mleka. jak konkretnie wygląda dzieć przykładowo z góry dziękuje za pomoć. Jest to moje pierwsze dziecko i nie we wszystkim się orientuje a przecież pytać to nie wstyd

Gość jakiś typ
Gerberki? :o Ty się lepiej weź za gotowanie zamiast opychać dzieciaka chemią :o Leniwcu :o

Gość Izabelinda
a może jakaś doświadczona mama może mi powiedzieć jak to jest gdy się wprowadza pokarmy stałe typu gerberki czy dziecko je to za miast jednej porcji mleka. jak konkretnie wygląda dzieć przykładowo z góry dziękuje za pomoć. Jest to moje pierwsze dziecko i nie we wszystkim się orientuje a przecież pytać to nie wstyd

Gość lenusia
Zamiast jednej porcji mleka np w południe podaj jej słoiczek gerbera. Zacznij od jednoskladnikowych np marchewki. Po ok godzinie możesz dać jej mleczka, tylko troche mniej niz zwykla porcja. Ja tak robiłam.