Gość Śrubokręt_krzyżowy Napisano Lipiec 24, 2010 Czasami mam ochotę zdradzić chłopaka i nie wiem jak z tym walczyć. Nie dlatego, że coś z nim jest nie tak ogólnie - kłócimy się jak każda para ale zawsze mamy o czym rozmawiać, jest bardzo kochany, często robi rzeczy wbrew sobie żeby mnie uszczęśliwić (np. ubiera się tak jak go proszę czy też pomaga mi w sprzątaniu często). O co chodzi ze zdradą? SEKS. Seks z moim chłopakiem jest przyjemny, ale jednak to nei to. I rzadko, ja mam ochotę praktycznie codziennie a on - może raz na dwa tygodnie czy trzy...? Mówiłam mu o tym, ale zdaję sobie sprawe z tego, że to nie jest tak na hop-siup. Z żadną wczesniejszą partnerką nie miał tego kłopotu, bo one też chciały jak najrzadziej ;) Ja w druga stronę - moim poprzednim partnerom odpowiadała ta częstotliwość. Jak w sumie z tym walczyć? Chodzi tylko o seks - coś trywialnego zupełnie. Szkoda marnować jak do tej pory najlepszy związek. Nigdy nie zdradziłam z kimkolwiek bym nie była (miałam 3 partnerów wcześniej, najdłużej 2,5 roku - obecnie jestem z moim chłopakiem 2 lata). Ja mam 22 lata, on 25. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach