Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkhasdhdadkjasdjj

jak wsadzic tampona?

Polecane posty

Gość jkhasdhdadkjasdjj

robie wszytsko zgodnie z instukcja ... i nic z tego tylko jedynie mnie zaczyna boleć.... mam 19 lat i jeszcze nigdy nie uuprawiałam sesku

Gość nooo help

Gość jkhasdhdadkjasdjj
probowałam tez na stojąco i nic z tego .... eh nieiwiem co ja mam zrobic heh

Gość urszula kochanowska
musisz być rozluźniona,a o to nieco trudno w takiej sytuacji :-),kup sobie tampaxy mini,nie wiem czy inne tampony też są opakowane w aplikator,ale tampaxy tak i to znacznie ułatwia założenie i trzeba kierować tampon trochę ukośnie w tył i jeszcze najlepiej wtedy się uczyć,kiedy zaczyna się okres,bo większy poslizg jest ;-)

Gość Yaiko
Ja zawsze aplikuję tampon opierając się jedną nogą na wannie ;) Jakoś mi tak wygodniej o wiele. I tampony noszę mniej więcej od 12 roku życia (zapach podpasek był dla mnie nieznośny, zwłaszcza jak kiedyś siostra mi powiedziałą że brzydko pachnę... ) a pierwszy seks miałąm w wieku lat 16 - nie widziałam żadnych problemów.

Gość asdfg
a ja znowu wkladam tampon na leżąco,wtedy własnie najłatwiej mi wchodzi.Po prostu kłade sie na łożku ,rozluźniam sie i aplikuje.Ale niestety tylko w domu moge to zrobic a nie gdzieś na wyjsciu.

Gość erc34r
uzywam tamponow od 10 lat i zdarza sie,ze nie moge go wlozyc bo mam za sucho...zdarza sie,wtedy sie wkurzam,wyrzucam tamtego i biore nowy.... mnie tez jest lepiej gdzies noge oprzec.aha,a dziewica jestem ciagle, i u mnie to nie robi problemu

Gość angie848484848
biedne te dziewice z tamponami. uwazajcie zeby was przypadkiem nie rozdziewiczyl ten tempon xd