Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Abd-Ru-Szin

Miałem wizję!

Polecane posty

Gość Abd-Ru-Szin

Matka Boża, Królowa nasza To było w nocy i to nie był sen, obudziłem się, rozejrzałem po pokoju i zobaczyłem Maryję zbliżającą się do mnie, tak jakby pulsacyjnie. Była podobna jak na tym zdjęciu tylko tło było takie bardziej granatowe jakby gwieździste http://www.niedziela.pl/gifs/n200527_023.jpg

Gość nefertariiiii
Ja też tak miałam, tez w nocy i tez Fatimska, do dziś nie wiem co o tym sądzić :o

Gość Abd-Ru-Szin
poważnie?

Gość co w zwiazku z tym??

Gość Abd-Ru-Szin
nie widziałem Jej twarzy dokładnie, ale miała koronę, takie biało niebieskie szaty i stała na takim księżycu jakby.

rozwalacie mnie tymi wizjami itd...ja wierze w Boga itd ale....nie sadze zeby sie tak po prostu Swiete osoby objawialy.a z ta tajemnica fatimska to naprawde cos juz przesadzacie.ostatnio sa same przepowiednie itd

Gość nefertariiiii
Naprawdę, do tego w reku trzymała różaniec i szczerze powiedziawszy to bardzo mnie zdziwiło, że wcale się nie boję, wręcz odczuwam nieziemski spokój i szczęście. Gdybym wcześniej wyobraziła sobie taką sytuacje to też twierdziłabym, że umarłabym ze strachu gdyby takie coś mi się przytrafiło...

Gość nefertariiiii
Ja dokładnie widziałam wszystko oprócz twarzy! a biło od niej takie jasne, mleczne światło... Dodam, że pierwsze dni faktycznie sporo o tym myślałam i nawet chyba się nawróciłam... niestety na kilka dni.. :O

kurcze nie wiem co myslec :O ja odmawiam od jakiegos czasu taka super modlitwe i to mnie uspokaja bardzo ale..teraz czuje sie zaniepokojona...jednak cos mi mowi zeby sie nie bac i zaufac Bogu...

Gość Abd-Ru-Szin
U mnie to było tak pierwszej nocy, obudziłem się ni z tego ni z owego i czuł taki wewnętrzny głos żeby się modlić i się modliłem, następnej nocy obudziłem się znowu i właśnie patrze okno, meble i tu nagle ta wizja i odrazu poszedłem się modlić, ale ja się wtedy trochę przestraszyłem. Nigdy wcześniej w życiu nie miałem żadnych wizji i to nie był sen.

Gość nefertariiiii
Autorze topika a jesteś osoba wierzącą i modlącą? Bo ja wierzyc to wierzę, ale nie jestem jakaś zbyt pobozna :O

Gość nefertariiiii
Powiem Wam szczerze, że sama nie wiem, co o tym myśleć, i co Ona w ten sposób chciała mi przekazać? Jestem bardziej skłonna uwierzyć, że mi sie wydawało...

Gość Abd-Ru-Szin
nikomu o tym nie mówiłem a zdarzyło się to już pół roku temu i to się stało po tym jak się właśnie nawróciłem, wyznałem ze skruchą swoje grzechy i wybaczyłem innym wszystko wobec mnie i noc później miałem tą wizję.

Gość nefertariiiii
Żono a co widzisz i jakie jest tego wytłumaczenia? Tzn np masz na myśli, że w nocy wydaje ci się, że ktoś stoi a to np krzesło czy coś w tym stylu?

Tak w ogóle to i tak lepsze są te Wasze wizje, niż moje chore, religijne sny :O

Gość gdzie jesteś gdzie
tak jakby pulsacyjnie..czy to znaczy że ona tak migu migu mig ?

Gość zaciekawiliscie mnie
nemezis opowiedz o nich plz :) Autorze topiku, a nie byleś czasem po dwóch głębszych?

Gość Abd-Ru-Szin
ogólnie wywnioskowałem po tym objawieniu że muszę czynić pokutę i modlić się za zmarłych i nie tylko. Kiedyś gardziłem kościołem i księzmi dzisiaj chodzę prawie co niedziela, nie byłem wtedy w kościele z pięc lat i po tym nawróceniu i wizji już chodzę. Myślałem że jestem dobrym człowiekiem ale Bóg pokazał mi przez różne znaki że wcale tak nie było, nawet nie zdawałem sobie sprawy ile zła wyrządziłem innym a myślałem pewnie jak każdy że jestem "dobry"

Gość ad1987
Mi się kiedyś śnił Jezus :) Niesamowicie wiarygodny sen, nigdy go nie zapomnę... Powiedział, że mnie kocha.

Mam w domu 2 obrazy : Z Maryją i z Jezusem. I często dość śnią mi się te obrazy. Np. Śnił mi się kiedyś często potwornie zdeformowany obraz Jezusa, który krwawił, potem budziłam się o 3 w nocy z paraliżującym strachem, nie do opisania. Modlitwa nic nie pomagała, strach nie chciał odejść :O Mijał dopiero jak zaczynało świtać. Albo inny sen : śnił mi się znowu ten obraz, z tym, że musiałam klęknąć przy nim, ale nie chciałam :O Budziłam się i znowu te przerażające uczucie strachu :O Koszmar.

Gość Abd-Ru-Szin
pulsacyjnie tzn że zbliżała się do mnie nie ruchem jednostajnym przyśpieszonym tylko tak jakby to były trzy ujęcia i za każdym ujęciem była bliżej mnie.

nefertariiiii --> budze sie w nocy i widze jakas postac, albo jakas rzecz np. fontanne na srodku pokoju, albo skapujaca z sufitu wode, albo cos za oknem, ptaka w pokoju, wszystko sie rusza, ma kolory, nie wydaje dzwiekow. i to zadne cienie ani nic. tak po prostu czasem sie dzieje jak sie budzisz a mozg nadal sni - sny nakladaja sie na twoj swiat rzeczywisty i rzeczywiesice w trakcie inaczej sie czujesz - jakby taka przytlumiona. mam tak od dziecka i czasem sie zdarza- szczegolnie jak jestem bardziej zmeczona niz zwykle.

Gość nefertariiii
Autorze mówisz poważnie?? no właśnie, każdy myśli, że jest dobry, a co to tak naprawdę znaczy... jaki to jest ''dobry człowiek''? Niech mi ktoś odpowie :O

Gość Abd-Ru-Szin
nie ma dobrych ludzi! Nawet Jezus gdy był na Ziemi zabronił mówić do siebie "nauczycielu dobry" bo powiedział że dobry to jest tylko OJCIEC W NIEBIE