Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dont know

Pytanie do dziewic powyżej 20tki

Polecane posty

anomaIia-Ale to jest ściema,tu chodzi tylko o nabijanie sms i oto cała tajemnica,uwierz mi że w Polsce nie ma seksu za darmo,no chyba że dla mega przystojniaków i bajerantów.

Gość costa brawia
Czemu wszyscy na kafe wyśmiewają się z dziewic po 20stce? Czy myślicie, ze jestesmy niczym wymarłe mamuty? W moim srodowisku to nie jest absolutnie powod do wysmiewania, poza tym znam duzo dziewczyn ktore maja więcej niż 22 lata i tez są dziewicami.

anomaIia Zgadzam sie z tobą z ta ruletką,ale najpierw trzeba zagrać w nią,a czemu ty nie zagrałaś w ta ruletkę?

Gość dont know
Ja nie mam problemów z czytaniem,dokładnie to można wyczytać z twojej wypowiedzi: "teraz to już mi się odechciało facetów, bo po co sobie życie marnować, skoro można mieć święty spokój i kilka orgazmów dziennie bez faceta?" No chyba że ty masz problem z pisaniem

Gość dont know
Ja nie mam problemów z czytaniem,dokładnie to można wyczytać z twojej wypowiedzi: "teraz to już mi się odechciało facetów, bo po co sobie życie marnować, skoro można mieć święty spokój i kilka orgazmów dziennie bez faceta?" No chyba że ty masz problem z pisaniem

costa brawia-Gdzie ty widzisz te wyśmiewanie się z 20 letnich dziewic?

''anomaIia-Ale to jest ściema,tu chodzi tylko o nabijanie sms i oto cała tajemnica,uwierz mi że w Polsce nie ma seksu za darmo,no chyba że dla mega przystojniaków i bajerantów. '' Jeżeli chodzi o Internet to 90% tych ogłoszeń to faktycznie ściema. Natomiast w realu znaleźć chętną laskę na seks, nie stanowi żadnego problemu. Same to proponują.

Gość aqchuck
A myślałem że taki gatunek nie istnieje :D

Gość dziewica po 20stce to przypade
k 1 na 1000

Gość costa brawia
Juz nie raz czytałam jak się nabijacie z dziewic, nawet w tym wątku kilka osób uznało, że dziewice po 20 nie istnieją i to wymarły gatunek. Nie każda się bzyka na lewo i prawo... Nie powiem, że ten stan to spełnienie moich marzeń, po prostu tak mi się życie ułożyło. Ale nie będę rozpaczać tylko dlatego, że mam błone między nogami, a inne już jej nie mają

PGR - zagrałam i przegrałam :o i odechciało mi się grać. " wierz mi że w Polsce nie ma seksu za darmo " oj chłopie, a kluby, akademiki etc? a naiwne, pijane dziewczęta? może wyjedź z tej wsi i zobacz trochę świata ;)

Gość dont know
A w ogóle to piszecie nie na temat,przeczytajcie tytuł wątku :O

dominik1000-To zmień towarzystwo,dam ci przykład z środy,przychodzę do pracy i dostaje listę adresów gdzie mam uszczelnić balkony w blokach(jestem budowlańcem),pukam do pierwszego mieszkania,godzina 7:30,a tam otwiera mi młodzutka laseczka w seksownej piżamce,mysle sobie dobrze jest,i przedstawiam jej po co przyszedłem,ona zaspana wpuszcza mnie do środka,wchodzę na balkon i robie swoje,w mieszkaniu była sama,później zaproponoiwała mi tylko kawę,o zadnym seksie nawet nie wspomniała,dodam że mimo że byłem w ubraniu roboczym to nie smierdziałem a wręcz przeciwnie i byłem czysty,a jkos mi seksu jeszcze żadna nie zaproponowała mimo że ostatnie tygodznie to przeszedłem mnóstwo mieszkań gdzie były panie same w mieszkaniu,i jak to wytłumaczysz?Dodam że odrazajacy nie jestem,jestem wysoki i dobrze zbudowany,nic mi nie brakuje,z wyglądu jestem przeciętny a jednak zadna nie dała propozycji seksu.

costa brawia-Ale to jest dominik1000,on wszędzie pisze to samo,u niego to normalnie i nikt juz go nie bierze na poważnie,on pracuje w burdelu i ma kontakt tylko z dziwkami i myśli że taka jest każda kobieta.

PGR ty się dobrze czujesz? przecież te kobiety pewnie miały swoich mężów czy chłopaków, chciałbyś, żeby twoja laska puszczała się z hydraulikiem czy listonoszem :o

anomaIia-A zdradzisz szczegóły tej gry?No bo słabo cos grałas skoro nadal jestes dziewicą

Za mało przebywasz z kobietami. Za mało chodzisz na imprezy alkoholowe. Myślałeś że przyjdziesz coś naprawić do mieszkania i od razu ci da dupy. Najlepsze są imprezy studenckie, studentki to najbardziej skurwiona grupa kobiet.

anomaIia-Nie wiem czy miały,nie które na pewno tak,ale było ich naprawdę dużo i myslisz że nie było tam żadnej samotnej kobiety?Myślę że takie ilosci mieszkań przeszedłem że na pewno była jakaś samotna istota

nie będę pisać na kafe o żadnych szczegółach, już i tak kiedyś za dużo na pewien temat tu napisałam i na zdrowie mi to nie wyszło.

dominik1000-Fakt ze ze studentkami mało mam do czenienia,więc unikaj studentek a zacznij przybywać z kobietami po zawodówkach czy technikach.

Gość aqchuck
costa brawia przepraszam, nie chciałem nikogo urazić. Po prostu wydawało mi się że w dzisiejszych czasach to mało spotykane zjawisko żeby kobieta przed 20 nie uprawiała sexu- za to jak najbardziej doceniane przeze mnie- świadczy raczej o czymś pozytywnym

no to co, miały się na ciebie rzucać? a masz napisane na czole, że nie masz żony i dzieci albo narzeczonej? i że chcesz sie bzykać? :P przychodź w koszulce 'jestem chętny na sez' i na pewno któraś się skusi :P

Gość costa brawia
Hehehehe rozśmieszyłeś mnie swoim terkstem. Sama jestem studentka i znam wiele innych studentek równiez dziewic. Nie rozumiem skąd te mity, że w akademiku to się tylko sex uprawia. Dominik masz coś z psychiką skoro w każdej kobiecie się dopatrujesz za przeproszeniem kurwy

jak chcesz możesz napisać maila, ale dzisiaj już raczej nie odpowiem bo zaraz lece spac.

anomaIia-Ale ja zawsze dyskretnie mówię że jestem wolny:P A co,ja mam sie rzucić na nią?Wiesz ile można dostać za próbę gwałtu?

Anomalia-dobra ale najpierw podaj mi tego maila

Aha,dobra napiszę,ale twój podpis w profilu zniechęca,pracujesz może w służbach mundurowych?Kiedyś poznałem taka policjantkę i też miała podobny tekst