Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szaramyszakysz

Czy ktos taki jak ja moze sie podobac ??

Polecane posty

Gość szaramyszakysz

Jestem taka naturalna osoba, tzn. nie stosuje makijazu zadnego, nawet nie mam blyszczyka czy szminki.Nie maluje paznokci. Jedynie uzywam odrobiny perfum. Oprawe oczu mam dosc ciemna, choc nie bardzo. wlosy brazowe, do szyji, proste. Ubieram sie skromnie, sportowo. Zadnych dekoltow (maly biust),obcasow. Jestem taka bardzo niepozorna. Nikt nie zwraca na mnie uwagi. Nie rzucam sie w oczy. Jestem szczupla bardzo, sredniego wzrostu. I tak sie zastanawiam czy taka dziewczyna jak ja moze podobac sie jakiemus facetowi? Czy wszyscy beda mieli mnie za dziecko lub szara mysz? :(

Gość dwa tygodnie temu
to dlaczego nie założysz sukienki typu ołówkowego skoro jesteś szcupła i nie pokażesz nóg? pomaluj usta, wytuszuj rzęsy... od razu przestaniesz zadawać takie pytania:)

Gość szaramyszakysz
wiesz, zle sie czuje w spodniczkach, tym bardziej, ze nie mam zbyt ladnych nog :( A malowac sie nie umiem i nie lubie. Nie czulabym sie soba. Czy jakiemus fajnemu facetowi moge spodobac sie taka jaka jestem?

ten brak zainteresowania masz poniekąd na własne życzenie ;) nie nakładaj od razu tony makijażu - ale możesz czasami wytuszować rzęsy, założyć sukienkę - czemu nie? w końcu jesteś kobietą, korzystaj z przywilejów płci :p

Gość szaramyszakysz
Ale naturalne rzesy mam dosc dlugie i geste, wiec po co je malowac? A o sukienkach juz mowilam, ze nie lubie. Poza tym, trudno tez mi namierzyc jakas odpowiednia do mojej szczuplej figury. Chyba faktycznie zaden facet nie chcialby byc z szara mysza, ktora chodzi w tenisowkach i nikt nie zwraca na nia uwagi :(

Gość starwma
Wbrew pozorom uwazam, ze jest sporo mezczyzn, ktorym podobaja sie wlasnie naturalne dziewczyny.. Bez tony makijarzu, bez tych wszystkich dodatkow. Kazdemu podoba sie co innego, wiec szukaj az znajdziesz!

Gość szaramyszakysz
no to mnie pocieszylas troszke :) ja zadnej bizuterii tez nie nosze, tylko kolczyki. ale mam wrazenie, ze faceci lubia jakos tak pochwalic sie swoja kobieta tez, a mna pochwalic sie nie mozna. wygladam jak dziecko, nie jak kobieta. i to dziecko o mocno przecietnej urodzie :o

Gość huiggt
pokaz zdjecie ocenimy

Gość szaramyszakysz
Nie chce wstawiac zdjecia :) Po prostu pytam czy facetom moze podobac sie naturalna, skromnie ubrana dziewczyna o posturze dziecka. W moim wygladzie nie ma chyba nic sexy... No bo co? :(

Cenię u kobiet naturalność. Wyzywający makijaż, ubiór u płci przeciwnej powoduje u mnie odruch wymiotny. W dzisiejszych czasach panie dosyć często przekraczają granice dobrego smaku. Autorko, nie martw się na zapas. Bądź sobą, więcej determinacji, wiary w siebie, a na pewno pojawi się ktoś bliski przy Twoim boku. Życzę powodzenia.

Ja tam właśnie lubię naturalne, szczupłe i skromne dziewczyny. Jak i większość gości, których znam. Modę i tapetowanie się nakręcają dupy chcące zaimponować innym dupom. A że takie są łatwe z reguły mają sporo adoratorów na jedną noc.

Gość sasssssssssssss
znajdz "szarą mysz" faceta :)

Gość szaramyszakysz
Namietny Kochanku, dziekuje za odpowiedz. To budujace co piszesz. Ale gdybys mial do wyboru kobiete kobieca z lekkim makijazem (nie tona!), ubrana kobieco, o pomalowanych dluzszych panzokciach, w butach na obcasach oraz kobiete taka jak w tenisowkach i dzinsach ubrana w ciemne kolory? to ktora bys wybral? I mowimy o pierwszym wrazeniu takim ogolnym. Nie o tym kto i czy moze zyskac przy blizszym poznaniu.

Na tym forum kobieca kobieta => gruba :o I od kiedy farba ma w sobie jakiś erotyzm?

Gość szaramyszakysz
Oczywiscie, ze mam kompleksy. Cale zycie mnie wpedzano w takowe. Piszecie, ze podobaja Wam sie kobiety naturalne, ale tak naprawde ja w ciagu swojego 28letniego zycia takiego faceta nie spotkalam :( Jedno spotkanie i koniec - urwanie kontaktu. I mowie tutaj o takich znajomosciach internetowych. Bo tak na ulicy, w pubie to w ogole nikt mnie nie zauwaza(l).

Przesadzasz:) Gusta są różne i różne kobiety się mężczyzną podobają, jak widzisz po załączonych wpisach. Jeżeli jest Ci dobrze z Twoim wyglądem to nie zmieniaj w sobie nic. A jeżeli Ty sama źle się czujesz ze swoim wyglądem to popracuj nad nim trochę, kobieco nie musi od razu oznaczać wulgarnego makijażu czy przesadnie nieskromnego stroju. Trudno doradzać co zmienić nie znając Cię i nie wiedząc co lubisz. Pytasz czy ktoś taki jak Ty może się podobać. Wydaje mi się że podobają się osoby które czują się ze sobą pewnie, są pewne własnej atrakcyjności i nad tym musisz popracować:) Powodzenia:)

Gość szaramyszakysz
Freecat, moze i masz racje. Ja nie czuje sie pewnie, ani atrakcyjnie, ale tez nie chce nic zmieniac, bo jakos wtedy nie bylabym soba. Byc moze tu zachodzi jakas dziwna sprzecznosc. :o Ale tyle swietnych dziewczyn chodzi po ulicach, ladnie ubrane, wcale nie wyzywajaco, tylko po prostu ladnie, kolorowo dziewczeco, a ja? :o

Gość mjkebhafkj
Przecież na sportowo i swobodnie też można ubrać się seksownie. Dżinsy plus jakiś fajny t shirt, jeśli masz mały biust to istnieją push upy. Ja też nigdy nie zakładam spódniczek ani sukienek, nie maluję się wcale a jakoś nigdy na totalny brak zainteresowania ze strony płci przeciwnej nie narzekałam. Wg mnie twój problem nie wynika z wyglądu tylko z totalnego braku wiary w siebie. Jak facet ma się zainteresować dziewczyną, która boi się mu spojrzeć w oczy? Zbuduj poczucie własnej wartości a od razu zauważysz różnicę :)

Gość szaramyszakysz
wiec w jaki sposob mam zwrocic na siebie uwage kogos? nikt do mnie nie podejdzie... a ja jestem zbyt niesmiala i zakompleksiona, zeby podrywac facetow

Gość szaramyszakysz
Wiem, ze istnieja push upy- tylko takie staniki nosze. Ale ja ogolnie nie prezentuje sie dobrze, poniewaz oprocz bisutu A, mam tez krotkie nogi, takie kacze :(

Gość mjkebhafkj
pewny krok!, wzrok nie utkwiony w podłodze tylko patrzący prosto w oczy! Popracuj nad tym, nawet przy pomocy przyjaciółki czy siostry jeżeli masz. I może zamiast szarych i ciemnych kolorów postaw na jakieś niewyzywające pastelowe ciepłe kolory. Trudno w mrocznych kolorach czuć się wesoło :)

Gość pralina
ja się nie maluje, ubieram głównie skromne, zwiewne sukienki, tak jak ty mam proste włosy, jestem szczupła i niska, no i mam mały biust. i ktoś taki jak ja podoba się mężczyzną, oglądają się za mną na ulicy, nie podejdą, bo właściwie zawsze jestem z moim chłopakiem. a sportowy strój-jaki ty preferujesz, może jeśli dobrze go dobierzesz być bardzo seksowny. obcisłe spodnie, prosty t-shirt i tenisówki mogą być seksownym strojem. pod jednym warunkiem-jeśli ty będziesz się czuć seksownie, wszystko zależy od tego. każdy mężczyzna to zauważy.

Gość mjkebhafkj
Istnieją fasony ubrań które poprawią wygląd każdej sylwetki. Wystarczy wybrać się na zakupy i doradzić dziewczyn które pracują w sklepie, jeżeli nie wiesz na co się zdecydować i w czym wyglądasz dobrze.

dobry makijaż to taki, który nie rzuca się w oczy. a tylko podkreśla urodę: http://www.beauty-advices.com/wp-content/uploads/2007/10/teen-makeup.jpg http://www.healthtrition.com/wp-content/uploads/image/Mar/natural-beauty.jpg http://www.loveyourfacemakeup.com/my_files/images/Natural_Makeup_4.jpg podkreślanie swoich atutów nie równa się tapecie na twarzy. więc może autorko jednak spróbuj coś ze sobą zrobić. poza tym moim zdaniem określenie 'szara mysz' ma większy związek z charakterem niż z wyglądem. o przebojowej i niekoniecznie ładnej lasce nikt nie powie, że jest szarą myszą :P