Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lulabbbyyyy

ładna dziewczyna a nie ma faceta

Polecane posty

Gość lulabbbyyyy

jak to jest że niektóre dziewczyny są przecietnej urody a nigdy nie sa same, zawsze maja jakiegoś faceta. Ja jestem chyba dośc ładna - wysoka szczypła blondynka, długie włosy, studiuje, nie jestem pusta lalą, ale nie potrafię znaleśc faceta. Poznaję ciąglę jakiś chłopaków, umawiam sie z nimi, ale z reguły po pierwszym spotkaniu kontakt sie urywa. Raz z jednym chłopakiem spotkałm sie dwa razy, ale to był wyjatek, zwykle jedno spotkanie i koniec. Ma ktos tak jak ja???

moze jestes zbyt pewna siebie? moze rozmawiasz z nimi na niewygodne na pierwszej randce tematy? moze ich płoszysz? a moze trafiasz po prostu na samych dupków ktorzy szukaja latwej lali?

Gość NB orange
może jesteś nieśmiała? mało komunikatywna? nie potrafisz facetów na tych randkach zainteresować swoją osobą? tak to już jest - teraz to brzydkie chodzą na randki i są w związkach - nowy trend :D

Gość Mruczny
"NB orange może jesteś nieśmiała? mało komunikatywna? nie potrafisz facetów na tych randkach zainteresować swoją osobą? tak to już jest - teraz to brzydkie chodzą na randki i są w związkach - nowy trend " Cos w tym jest :)

Gość tytenik
ładność i inteligencja nie maja nic do posiadania faceta. Wystarczy być delikatną, pogodną i żywą by mieć faceta.

Gość tlen o2
hej, ja za pieknosc sie nie uwazam, jestem raczej taka sobie, mam kolezanki ktore sa brzydsze odemnie i maja facetow:( nie wiem dlaczego tak jest. mam juz 23 lata i nadal sama:(

Gość NB orange
widzisz Mruczny, bo my brzydulki nie mamy nic do stracenia :D

Gość Mruczny
:] zatem muszę zmienić swój image chyba ;P dres ze stadionu do tego zero mycia minimum przez tydzien i wszystkie są moje haha

Gość tlen o2
ale pod stadionem jeszcze handluja, wiec cos napewno sie znajdzie;)

Gość NB orange
tak, bo brzydota polega na wieśniackim ubraniu i brudzie :D

Gość takamałaja
to ja się dorzucę do tematu :( mam tak samo z tym że ze mna kontakt utrzymują ale traktuja raczej jak koleżankę ;(. Nic więcej nie chce z ich strony wypłynąc cały czas powtarzaja że jestem taka super jezeli chodzi o osobowość i wogóle z wyglądu też, że zawsze moga na mnie liczyc miło spedzić czas ale nie czują do mnie żadnego uczucia bo nie ma tego czegoś :( Wiele osób dziwi się dlaczego jestem sama uważaja ze może jestem zbyt wybredna ale tak nie jest. To poprostu mnie nikt nie chcę :( i nie wiem dlaczego

Gość NB orange
a co Ci mają mówić? że jesteś brzydka i masz beznadziejny charakter? :p normalne, że nawet jeśli nie zaiskrzy to staramy się potraktować tę drugą stronę jak człowieka....

Gość Mruczny
Odpowiedni wyglad oszpeca wizerunek ;)

Gość takamałaja
no nie do konca tu się zgodzę! Jeżeli tak bardzo chcesz wiedzieć to jestem atrakcyjna kobietą i to nie jest moja opinia a co do mężczyzn to mimo wszystko lgna do mnie - znajomość nie kończy się po pierwszym spotkaniu tylko sie utrzymuje i to z ich strony!!! ale niestety nie ma tego czegoś co by ich do mnie przyciągało traktuja mnie wyłącznie jak koleżankę można nawet zaryzykowac stwierdzęnię siostrę ale nie kobietę która ich przyciąga pod wzgledem uczuciowym p.s. do agenta_provocateur hehehe no chyba aż taka malusia to nie jestem ;)

Gość NB orange
następny "za ładny" :D to już jakaś plaga :p

Gość takaniunia
Miałam koleżankę. Obie byłyśmy ładne i zgrabne. Gdybym miała wybierać twarz, wybrałabym jej twarz, bo miała drobniejsze i bardziej regularne rysy. Byłyśmy wtedy studentkami, żadna z nas nie "popuszczała szpary" - dziewice.Ja zawsze miałam faceta, a z nią po pierwszej randce nie proponowali drugiej. I kiedyś jednego z nich z ciekawości zapytałam dlaczego. Odpowiedział: bo ona jakaś taka drętwa i nie wiadomo nawet o czym z nią pogadać.

Gość lulabbbyyyy
może ja tez jestem za drętwa, sama nie wiem, chciałabym wiedziec co ci faceci o mnie myśla co jest nie tak, zeby to poprawić. Nie chcę byc do konca zycia sama. Kiedys faktycznie byłam wybredna, ale teraz to się zmieniło

Gość takaniunia
lulabbbyyyy to tak jak u mnie :( chciałabym miec bliską osobę ale nikogo nie mogę spotkać kto by podzielił się ze mną swoim serduszkiem tylko nie wiem dlaczego... bo jeżeli faktycznie robię coś źle to niech powiedzą od razu nie wierze że tylu mężczyzn z którymi sie spotykałam nic do mnie nie poczuło!!!! Chyba nigdy ich nie zrozumiem :(

Gość takamałaja
hihi Twój nr GG ;) oj ja nie mogę ma zdjęcie na GG więc nie będzie już tak tajemniczo ;)

Gość takaniunia
Wpis z 13.54, to podszyw. Jestem mężatką i mam synka. :)

Gość mems
Wiesz... moze to oklepane powiedzenie, ale wyglad nie jest najwazniejszy. Oczywiscie trzeba byc zadbanym itp. Sadzac po tym, co piszesz faceci kusza sie na Twoj wyglad, tylko potem trzeba jeszcze odpowiednio faceta usidlic czyms wiecej niz ladna buzia :P

Gość tereska z obu stron deska
no fakt, trzeba miec jeszcze duze cycki xd

hmm .. cóż by Wat tu doradzić :P problem polega na tym , że sie nad tym zastanawiacie i szukacie powodu takiego stanu rzeczy.. bądzcie naturalne , dobrze sie bawcie , poznajcie nowych ludzi .. a napewno sie ktoś znajdzie ;) uwierzcie mi :)

Zgodze sie...skad ja to znam :) ;)... pytania dlaczego ja, czego mi brakuje, i ile mozna czekac...podczas gdy koelzanki z roku sie zareczaja...no i co z tego ze zawsze ktos sie blisko mnei kreci skoro to chwilowe...juz brakuje mi pomyslow jak to zrobic przeciez nie bede na sile go zatrzymywac...no sorry;D