Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondynka:)

rozjaśnianie włosów u fryzjera

Polecane posty

Gość blondynka:)

witam Przymierzam się do rozjaśnienia włosów. Chcę to zrobić u fryzjera. W tej chwili mam swoje naturalne, niefarbowane włosy w kolorze ciemny blond. Chciałąbym pofarboiwać je na jasny blond, ale jakiś naturalny odcień, żeby nie wyglądały sztucznie, tylko po prostu żeby włosy były promienne i rozjaśniały twarz. Czy możecie mi doradzić, jakie jest ryzyko że dojdzie do katastrofy na mojej głowie:)? Boje się trochę zeby nie wyjść z jajecznicą zamiast włosów. Mam zaufanie do mojej fryzjerki. Czy takie włosy jak moje będą sprawiać jakieś kłopoty przy rozjaśnainiu? PS> Ile płacicie za taki zabieg i jak często farbujecie odrosty? Myję włosy codziennie - czy farba będzie się wypłukiwać? jak to wszystko wygląda w praktyce?

naturalne powinny rozjaśnić się ładnie, jak masz obawy to może zrób na początek kilka refleksów...przynajmniej nie będzesz miała problemu z odrostami...i niestety naturalny kolor się zmienia po rozjasnianiu..moge tez doradzić rozjasniacz a w spraju Joanny, działa właśnie na naturalne włosy i ja go z powodzeniem uzywam od pół roku...

Gość sun dried tomatoes
odradzam.....bedziesz musiala pozniej farbowac dorosty no stop,poza tym fryzjerki czesto uzywaja rozjasniaczy zeby miec pewnosce ze wlos nie bede zolte, a wiec kolor bedzie jasny i co najgorsze bedzie to napawrde trudno przefarbowac i wlosy beda suche i zniszczone,,,,,,,,