Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pamperek

the sims 2

Polecane posty

Gość pamperek

Witam! Przeszukałam większą częśc stron internetowych w poszukiwaniu rozwiązania mojego problemu, ale niestety albo nie było odpowiedzi na mój problem, albo jej nie zrozumiałam. Szczerze, nie znam się za dobrze na kompach. Niewiem czym są te wszystkie cracki its, dlatego kiedy czytam Wasze podpowiedzi dalej niewiem o co chodzi. Mam nadzieję, że nie nadużyję Waszej cierpliwości i znajdzie się ktoś kto prostym ludzkim językiem wytłumaczy mi o co chodzi . Ściągnęłam z tej strony The Sims 2, używając DAEMON'a zainstalowałam je bez problemu na kompie. Dostałam komunikat, że aby otworzyc grę, muszę włożyc CD 1. Znowu dzięki DAEMON'owi to zrobiłam, jednak gdy uruchamiam grę otrzymuję komunikat o następującej treści: Napęd CD-ROM nie został odnaleziony. Włóż właściwą płytkę CD, wybierz OK i ponownie uruchom program. Starałam się "wkładac" już wszystko co się da i nadal nie działa. Czy ktoś wie co robic? Pozdrawiam

Gość potrzebny crack
w katalogu "Bin" trzeba PODMIENIĆ crack ściagnięty na ten co masz

Gość nunecha
witam nie uda ci się ponieważ musisz to c ściągnełaś nagrać na płytkę cd i wtedy będzie działać a żeby nagrać potrzebujesz program nero jest dostepny na tej stronie wystarcz tylk wejśc i pobrać ta aplikacja jest za darmo [URL=http://chomikuj.pl/?page=248008]programy i aplikacje

Gość pamperek
a jak to zrobic?

Gość pamperek
juz mam nagrane na plyte, ale nadal nie dziala

Gość jusiaaaa
wystarczy tylko że sciągniesz cracka i w folderze chyba TSbin go wkleisz i powinno śmigac ;)

Gość daj mi maila
własnie tez sobie zainstalowałam :P wysle Ci co trzeba jesli chcesz, moze pomoze :)

wcale nie trzeba tego nagrywać. ja mialam tak samo i tylko podmienilam w katalogu "Bin" crack ściagnięty na ten co mialam i hulało normalnie ;)

Gość pamperek
gosiunia2007@gmail.com Dzięki wam bardzo, myślałam, że mnie tu zjadą, a wy tam ładnie pomagacie :)

Gość pamperek
Bo ja w ogóle nie mam pojęcia skąd wziąć tego cracka. Jakiś niby ściągnęłam, ale mi nie działa. Wiem, że to głupie, ale serio nie wiem co z tym zrobić ;)

Gość daj mi maila
wysłane! więc: ja robie tak że ten crack wklejam do TSBin (podmieniam za to co tam jest), i za każdym razem gdy chcę grać, muszę w daemonie wczytać sobie to co jest w folderze Mini.Image. Daj znać czy działa :)

Właśnie sobie przypomniałam, że już dawno nie grałam w simsy :P Chyba muszę zaraz włączyć grę bo pewnie moje simy się nudzą i tęsknią za mną 😭 :classic_cool:

Gość pamperek
Przywróciłam Twoim simom życie! :P Na razie na mailu jeszcze nic nie ma, wieć cierpliwie czekam :)

Gość pamperek
Koniecznie :D

Gość pamperek
Działa! Dzięki Wam bardzo, jesteście cudowni! :*:*:*

Gość daj mi maila
wysłałam drugi raz:) jak trzeba bedzie to i trzeci wyśle hehe