Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawiedziona:(

Moja stara mnie wkurwia:(

Polecane posty

Od pewnego czasu mam chłopaka o 4 lata starszego . Mam 16 lat a moja stara mi ciągle gada żebym nie zrobiła z nim jakiejs głupoty. Jakoś juz od miesiąca nic między nami nie było a nie bedzie bo ja sama psychicznie nie jestem na to gotowa. Mam nadzieje ze wiecie o co chodzi:/ Codziennie chodzi po domu i sie na mnie wydziera i ciągle powtarza to samo. Mam takie rozkurwione nerwy przez nią jak nie wiem co. Co mam robić -Pomóżcie...

Widzi co się dzieje wkoło ile dziewczyn zachodzi w ciąże, więc ma obawy. Moim zdaniem powinnaś powiedzieć że nie uprawiasz z nim sexu i już.

NO to co ja mam teraz zrobić? Jak sie w nim zakochałam:(

Gość sddsdssd
nie uprawiaj seksa do slubu bo to grzech :classic_cool:

Gość fittitka
moglas nie mowic mamie o chłopaku :-P Jesli będziesz o akzdym jej WSZYSTKO mowic nigdy nie będziesz miala spokoju :-) 20latkom wcale az tak hormony nie buzują. Roznica wieku jest przeciez jak najbardziej jeszcze ok ;-)

NIe dało sie nie mówić . Ona jest zbyt wścipska. Codzinnie sie z nim spotykam wiec cos wyczuła. Na początku nic jej nie mówiłam ale potem sama nas zauważyła;/

Nie dziw się mamie boi się o ciebie ! Teraz tyle się słyszy o nastolatkach w ciąży, może spokojnie porozmawiaj z nią że jeszcze nie zamierzasz rozpoczynać współżycia itp.,

Gość fittitka
moze powiedz jej ze to nie chłopak tylko przyjaciel. No i zaznacz ze nie jestes malutkim dzieckiem o ktore trzeba się non stop martwic,powiedz ze masz swój rozum i zeby się nie martwiła, bo nie jestes głupia.

Ja wiem ze sie boi. Ciągle próbuje postawić sie na jej miejscu. Jak najbardziej wiem co czuje. Sama bym sie przejmowała ale bez przesady. To co ona wyprawia to jest nie normalne;/

dodam jeszcze że on ma na imię Burek i czsem mu tylko possę nic więcej, no i jeszcze załaduje mnie w kakało ale nie codziennie na to sie zgadzam musze sie sznować jak muwi mamusia

Gość ajt
moze przedstaw chlopaka mamie i powiedz ze nie ma sie o co martwic. widocznie wczesniej dalas jej jakies powody do tego ze tak reaguje.

Wczoraj byłam u niego w domu. Jego rodzice byli w pokoju obok. Ona co chwil dzwoniła i sie pytała czy rodzice nadal są:D Byli cały czas. My siedzieliśmy i oglądaliśmy film. A ta potem z mordą ze rodziców na pewno nie było. Czy ona myśli ze ja sie puszcze nie przejmując sie niczym dookoła. Wiem ile jest nastolatek w ciąży. Ja tak nie chce skączyć. Jestem zbyt mądra zeby robić takie zeczy w tym wieku;/ Szkoda ze ona tylko nie wie o tym jak mądrą ma córke:(

Gość ala mała
dziwisz się matce przecież ty powinnaś siedzieć w książkach a nie mieć chłopaka czy was pogięło 16 lat i chłopak ? jakbyś miała co najmniej 18 lat to co innego smarkula z ciebie

Post dodany o 14:06 nie jest mojego autorstwa.

Hehe ale teraz są wakacje. A w szkole idzie mi baaardzo dobrze. Teraz ide do liceum i z nauką problemów nie mam. I mam zamiar wybrać sie na studia tak jak mój chłopak:)

Gość dfrtyui
powinnaś podziękować matce, że pozwala ci się spotyka z tym chłopakiem dziękuj Bogu, że masz taka matkę co się o ciebie martwi z drugiej strony to chyba niezbyt jesteś mądra skoro matka cię pilnuje na każdym kroku, żebyś głupstwa nie zrobiła

No ja dziekuje Bogu ze mam taką matke na inny model bym jej nie wymieniła. Ciesze sie ze sie martwi bo dzieki temu wiem co moge a czego nie moge. Ja naprawde nic z nim nie chce zrobic. I mu powiedziałam o tym ze ja ze swoim dziewictwem nie mam zamiaru sie kłócić. On to zrozumiał ...

Gość dfrtyui
to porozmawiaj o tym z matką jak kobieta z kobietą to wam obu wyjdzie na dobre

Codziennie to robie i nic:(

Gość dfrtyui
może niezbyt dobrze, nie wiem, bo nie wiem jak rozmawiacie może matka ma jakieś złe doświadczenie o czym nie wiesz i boi się o ciebie

Po prostu . Zbyt duzo sie telewizji naoglądała . Tych różnych programów Uwaga, Rozmowy w toku itp. Dzisiaj sie z nim umówiłam no i poniewaz nie wiem co robić, musze z nim zerwac, chodziaż to bedzie trudne:(:(:(

Ale dla świętego spokoju i zeby mama sie juz tak nie denerwowała .....

Gość dfrtyui
to porozmawiajcie z nią obaj i rozwiejcie jej wątpliwości

Juz ta rozmowa była dwa razy

Gość dfrtyui
no to nie wierze, że matka jest taka upierdliwa musi być jakaś inna przyczyna ? może kiedyś ją zawiodłaś ? może ci nie ufa albo twojemu chłopakowi ?