Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vzxcbc

Agencja reklamowa?

Polecane posty

Gość vzxcbc

Ukończyłam studia dziennikarskie, ostatnio dostałam propozycje w agencji reklamowej ale zastanawiam się jednak czy to mi się opłaca, sprawdzałam wszędzie, w google, pytałam znajomych i doszłam do wniosku że może jednak tak. Trzy lata po ukończeniu magistra i żadnej pracy:(

Gość w twojej sytuacji każda praca
się opłaca.

Gość aa na jakim stanowisku?
jako copywriter? Praca w agencji reklamowej do łatwych nie należy. Wiem bo pracowałam. Przekwalifikowałam się. Nie dałam rady nerwowo, duży stres, pośpiech, nabawiłam się nerwicy, biorę leki na uspokojenie i na serce. Kasę którą zarobiłam wydałam praktycznie na leczenie. Oczywiście zależy jeszcze jaka agencja i gdzie. Powodzenia.

Gość vzxcbc
Prawdopodonie między innymi ds. wymyślania haseł reklamowych. Byś może to nie należy to do najłatwiejszych zajęć. Ale to by była moja pierwsza praca od ukończenia studiów.

Gość gość
Ciekawy pomysł na kampanię mojej marki w necie znalazła agencja SmartCreation ( www.smartcreation.pl). Cały czas prowadzą mi profil na FB, zajmują się całą interakcją z użytkownikami, moderują, full opcja.

Gość adamkk

Nie ma sensu ukrywać, ale bez dobrego pozycjonowania to sprzedaży nie zrobisz przy takim nasyceniu konkurencyjnym w niektórych branżach. Radziłbym rozmawiać z https://intle.pl/, bo mają jedną z najlepszych akademii o marketingu internetowym. Jeżeli cię nie stać na konkretne działania optymalizacyjne to przynajmniej poczytaj ich opracowania. Od tego właśnie zaczynałem, aż zrozumiałem, że jednak warto zainwestować. Mam sklep z narzędziami, a jednak udało się wyróżnić i zdobyć lojalnych klientów.