Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorisia

Faceci są porąbani! Jak powinnam się zachować?

Polecane posty

Gość Dorisia

Wczoraj na imrezie spotkałam kolegę z pracy z którym dośc blisko współpracuję i do wczoraj bardzo go lubiłam. Zawsze myślałam, ze jest fajny, miły, spokojny a wczoraj? Chyba go coś pojebało - co prawda widziałam go 1 raz po alkoholu, nie był bardzo pijany. Ucieszył się jak mnie zobaczył, ja zresztą też na powitanie go przytuliłam. Ale on zaczoł gadac jakieś dziwne teksty, że pięknie wyglądam, że seksownie itp. początkowo myślałam, ze sobie żartuje ale on dalej. Pytał czy może mi coś powiedzieć na ucho, potem zaczoł się dostawiać do mnie... Delikatnie go osuwałam, nie chciałam robić awantury przy znajomych tymbardziej że on był pijany, więc żeby sie od niego uwolnić szybko się zabrałam z tej imprezy. Ale on potem zaczoł do mnie wydzwaniać, pisać że mnie pragnie, że go strasznie pociągam, że pragnie mojej "cipki" Maskara. Napisałam mu by dał sobie spokój, ale on wydzwaniał całą noc do mnie. W poniedziałek go spotkam w pracy, jak mam się zachować? Mi będzie nawet głupio mu spojrzeć w twarz. Zaznaczam, ze facet ma żoną i 2 dzieci a ja mam męża którego bardzo kocham. Jak mam rozumieć jego zachowanie? Tylko jako pijacki wybryk? Nic do goście nie mam, lubiłam go, fajnie mi się z nim współpracowało...

Gość pewnie go peowokowałaś
przytulanie na powitanie? W pracy też się przytulacie? Uśmiechasz się ciągle do niego? No to jasne, że będzie chciał ciebie przelecieć. Nie ma przyjaźni damsko-męskich o ile się wcześniej nie było w łóżku

Gość Dorisia
Byłam dla niego w pracy miła, dla każdego się staram być miła. Nie w pracy się nie przytulamy, on jest moim dalszym znajomym. Ale na imprezie był z moimi dobrymi kumplami z którymi zawsze tak się witam nawet jak jestem z mężem. Więc gościu też się załapał na przytulenie.

Gość Dorisia
Pracuję z facetem już 5 lat, pierwszy raz spotkałam go poza firmą.

Gość to się przestań przytulać
ze znajomymi :O Dziwne że mąż to znosi. Pewnie sam obściskuje kolezanki po cyckach

Gość Dorisia
To nie jest sedno problemu, mąż się nie obściskuje z nikim. W naszym towarzystwie zawsze tak się witamy i żegnamy. To nie jest obściskiwanie tylko małe przyjacielskie przytulenie. Proszę o radę. Z facetem nie chcę mieć nic wspólnego, ale muszę z nim jutro znowu pracować. Nawet nie wiem skąd miał mój numer.

Gość Dorisia
Mam go opieprzyć za jego zachowanie? Czy może udawać że nic się nie wydarzyło?

Ja chyba bym go unikała, a gdyby jednak zszedł na temat tego co wyprawiał, to po prostu bym go zjebała... jeżeli Ci to nie pasuje... :P

Powinnaś zachować się jak prawdziwa kobieta i zdradzić męża. Możesz jeszcze nadrobić straty i dać mu dupy w poniedziałek po pracy.

Gość Dorisia
Dominik 100 Bardzo śmieszne, nie mam zamiaru zdradzać męża. Z nikim i nigdy. A unikać się go raczej nie da bo pracujemy w takich działach że kilka razy dziennie on musi do mnie służbowo podejść. Wczoraj napisałam mu jednego sms-a, że lubię go ale nie życzę sobie takiego zachowania, żeby dał sobie spokój to będę udawać ze mi nic nie mówił i nic nie pisał. Ale on potem dalej, że mnie pragnie i chce mnie przelecieć.

Gość Prażynka_87
To temu facetowi powinno być głupio nie tobie....;) nie kontroluje sie po alkoholu - jak większość facetów. JAk sam nie zacznie poruszać tego tematu w pracy to puść to w niepamięć. NIe przytulaj sie do niego;) takie gesty różnie są odbierane.

Gość Dorisia
Już nie mam zamiaru się przytulać do niego. Ten gości wydawał mi się zawsze taki fajny, spokojny. Nie spodziewałam się jego zachowania takiego. Na początku myślałam, ze żartuje, potem że to tylko takie pijackie zachowanie. Ale skoro po pijaku tak gada to na trzeźwo też musi o tym myśleć.

Gość degrengolada z polewą
To on powinien mieć problem, jak się zachować po takim czymś. Ty się nie martw, nic złego nie zrobiłaś. Jeśli i na trzeźwo będzie się przymilał, powinnaś ochłodzić wasze stosunki.

Gość Dorisia
Obojętnie czy się będzie przymilał czy nie to ochłodzę nasze stosunki.

Gość Dorisia
Mam nadzieję, ze to zrobi :) Nie będę umiała z nim normalnie gadać, ani spojrzeć mu w oczy. On jest jakiś psychiczny czy coś moim zdaniem. Sądzicie, że może mi coś zrobić?

Gość Dorisia
Wtedy na tej imprezie zlapal mnie tez w toalecie i wylizal mi cala moja muszelke a pozniej zapakowal mnie od tylu..mial takiego twardego, zylastego gnata, ze myslalam, iz mnie rozsadzi..takiego orgazmu nigdy nie mialam. Ale mam meza a on zone i dzieci.

Gość Dorisia
widze, ze nikt nie byl w podobnej sytuacji co ja. I nie potraficie doradzic glaby .

Gość Dorisia
moj facet to taki sam palant jak wy.

Gość Dorisia
4 powyżej to jakieś porąbane podszywy.

Gość Dorisia
porabani ludzie na kafe, poodszywaja sie, nic nie odpisuja, frajerstwo jednym slowem. jestescie zjebani ludzie.

Gość Dorisia
Dobrze. Widzę, że z podszywami nie wygram. Odezwę się jutro i napiszę jak się zachowywał. Choć mam nadzieję, ze pójdzie na L-4 czy coś bo nie chcę go oglądać.

Gość ALEKSANDER nie WIELKI
Dorisia Tylko spokój Cię uratuje. Facetowi powiedz krótko, przy wszystkich. Że jest zwykłym dupkiem i lepiej dla niego aby nie pił więcej alkoholu bo mu szkodzi. Bez komentowania całej sytuacji. Rozdmuchiwanie tematu stworzy spekulacje w męskim gronie i możesz się wtedy poczuć niezręcznie. Na pewno wtedy nie będzie komfortowo. A na pewno nalerzy ograniczyć z facetem kontakty do minimum. Po alkoholu wychodzi taki żul; z człowieka i robi to co po trzeżwemu na pewno nie miałby odwagi zrobić. Odwagi. Ty nie masz nic na sumieniu. A dominik1000 ma specyficzny charakter, ale można go polubić.

Gość fg
po 1 to ZACZĄŁ analfabetko, a poza tymskoro w pracy sie normalnie zachowuje to jutro pewne tez tak bedzie, no przeciez cie nie zgwalci na biurku :P po alkoholu wylazlo z nieho to na co mial ochote, ale na trzezwo chyba sie kontroluje, powninno byc mu wstyd i moze bedzie cie unikal ja na twoim miejscu zachowywalabym sie calkiem normalnie i nigdy wiecej do niego nie przytulla

Gość masz racje faceci sa
porabani zreszta twoj takie same akcje odpiertala pewnie innym laskom

Gość Dorisia
Mój takich akcji nie robi, to zupełnie inny typ. Nie widziałam sie z koelsiem w pracy dzisiaj, wysyłał do mnie praktykanta jak musiał coś załatwić. Dzwonił mi tylko na służbowy telefon i przepraszał za swoje zachowanie, mówił że jest mu głupio i że wiedział co mówi i co robi. Powiedziałam mu że nie chcę do tematu wracać i że ja nic nie pamiętam. Słychać było ze mu było strasznie głupio. Ale gościa mam zamiar trzymać na duży dystans.

Gość laskaaaa
autorka rozdmuchala błahy problem jakby facet prawie ją zgwałcił.. ja z takimi fiutami mam do czynienia na codzień i jak już facet się do mnie tak przypierdala to wulgarnie go spławiam bo inaczej się nie da i w ogóle tego nie poruszam na forum:O pewnie 1 raz autorkę spotkała taka sytuacja hehe