Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ann.nna.mm

Czy jestem lesbijką ? Czy ona też jest? To się zdarzyło wczoraj

Polecane posty

Gość ann.nna.mm

Moze Wy mi pomozecie, otoz wczoraj jade sobie autobusem ,siedzialam z tylu tam gdzie sa miejsca dla 4 osob, na przystanku nastepnym wysiedli emeryci ,ktorzy byli naprzeciwko , czesto patrze kto wsiada na kolejnym no i weszla sobie jakas dziewczyna, w pierwszej chwili nie zwrocilam na nią uwagi , ale miejsce sie zwolnilo i usiadla na przeciwko mnie . Zerknęlam kto siedzi naprzeciwko i dalej za szybe :) Po chwili czulem ,ze ciagle na mnie zerka , wiec i ja spojrzalam ... 1 raz w zyciu spodobala mi sie kobieta :O Nie bede mowic jak wygladala,bo to teraz niewazne, ALE... przez okolo 7 minut(tyle sie jedzie z punktu A do B u mnie) patrzylismy sobie w oczy ! Niemal non stop, serce mi bilo, cala sie spocilam, ok moj przystanek zaraz, usmiechnelam sie najpierw do szyby potem do niej ,ona podobnie. wysiadalam , odwrocilam sie ,a ona sie patrzy :D do dziś zaluje,ze tam nie zostalam..pomozcie :)

Gość brad pitttt
nie jesteś.

Gość Ja:P
czytałam kiedyś że każdy w jakimś stopniu jest biseksualny

Gość ann.nna.mm
takie rzeczy też czytałam :) ale do tej pory dziwnie się czuję i nie wiem o co jej chodzło :D

Gość Ja:P
myśle że to normalne że czasem osoba tej samej płci może fascynować. pewnie czuła to samo co ty.

Gość corka mlynarza
tez tak kiedys mialam :D

Gość każdy jest bi
taki X też pewnie by posunął w tyłek jakiegoś wydepilowanego faceta