Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomodachi

Dziwne

Polecane posty

Gość Tomodachi
Ktoś podszywa się pode mnie, dziękuje za mile odpowiedzi, pokrzepiło mnie to, w takim razie nie jest ze mną jeszcze tak źle ;) ktos chcial maila tomodachi@onet.pl, Hept wiesz troche głupotą byłoby wyjeżdzać za granice aby znaleźć kobietę ;)

Gość bo w polszy to
- szukają męża do 26 lat - jak nie znajdą,to zachodzą w ciążę byle tylko nie być samej-dziecko sensem życia - brak zainteresowań -brak pieniędzy na cokolwiek -co powie sąsiadka i inni jak nie ma męża przed 30

Gość Tomodachi
Niestety zauważyłem to u kobiet mnie otaczają ale myślalem ze nie sądziłem ze to zjawisko jest zauważalne na większą skalę. Osobiście ja nigdy nie kierowałem się presją otoczenia, ze trzeba to czy tamto, przecież to nasze życie...

Gość to w Wawie taki problem z baba
mi:D:Dto co maja powiedziec chlopy z mniejszych miast

Gość Tomodachi
Mam znajome z mniejszych miast i wbrew pozorom znacznie mam lepsze relacje z nimi niż z tymi "miastowymi".

No tak tak..ja moge to samo powiedziec....ze przyciagam samych nieodpowiednich facetow....Ale doszlam do wniosku ze im dluzej sie czke atym lepiej smakuje...ale ile mozna ;?D....Ale podobno niewidomo kiedy trafi sie wlasnie an ta osobe...jedni po prostu maja wiecej szczescia i nie musza czekac inni niestety mniej....

Gość bmw dres
kobity wola fura skora i komora

Gość Tomodachi.
Mam

Gość luvlee
hahahaha pisze "chcem", ale wlada 4 jezykami! zakompleksiony chlop, ktory ma sie za pepek swiata, do tego impulsywny i zaburzony niezle, a jego najwiekszym przyjacielem jest jego reka tylko ona jest godna takiego brutala i maczo hahahahahahhaaa

Gość dziecko wzielo fete xymena

Gość nie chce mi się nitz
Znalam gościa który mial taki nickele, ale nie byl z Wawy. I byl starszy. I nie lubil spektakli.

Gość morgannn
nie ma normalnych ludzi.

Gość sranie w danio
Sam jestes dziwny alienie:D:D:D

Gość dfvgbhnjmkl,l;
wpis na 3 stronie dokladnie 08:10

Gość XiaxaoLing
Xymena=>tak czy siak lecicie na takich jak on.

Autorze, pisales jakby z ubolewaniem, ze raczej starsze kobiety interesuja sie Toba, tak? Co to znaczy "starsze" biorac pod uwage, ze Ty masz 23lata? 27letnie, 35letnie etc ;) ? Byc moze ma to zwiazek z tym, ze w srodowisku, w ktorym przebywasz ( padlo juz slowo "patologia") Twoje zainteresowania np. nie wydaja sie byc dostatecznie intrygujace i ciekawe. W koncu kto z mlodych ludzi slucha jazzu np.? Nie jest to chyba zbyt popularne. Sedno tkwi w Tobie, w Twojej osobowosci.