Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misia0909

Mojemu facet zrobił się obojętny?

Polecane posty

Gość Misia0909

Witam..od pewnego czasu moj facet zrobil sie dla mnie obojetny..nie dzwoni prawie wogole nie pisze sms wogole.. nie przyjezdza po mnie bo mu sie niechce..a jak zapytam czemu sie nie odzezwal to mowi ze mu sie dzwonic nie chcialo..jestesmy ze soba 2 lata :( co robic??

Gość aswnatka
uciekac

Gość Nikita 2333
mam go zostawic??

Gość aswnatka
przecież facet cie ewidentnie olewa i nie chce ...bo gdyby chciał byc z toba to by sie starał

Gość Nikita 2333
moze przez problemy taki sie stał dla mnie??? moze mu przejdzie.

Gość Beretta1981
Jak jesteś naiwna to mu przejdzie. Już robi zabawy i podjazdy z tobą a co będzie potem to zobaczysz. Zostaw go i już.

Gość aswnatka
żartujesz sobie? jak własny facet moze nie miec dla ciebie nawet minuty zeby napisac sms lub zadzwonic?

Gość Nikita 2333
Mysliscie ze czemu mu przestalo zalezec>>>? ale chce sie spotykac zemna ...tylko taki jest oschly!!

Gość aswnatka
jestes taka głupia czy tylko udajesz? piszesz ze nie chce mu sie przyjeżdzac ---ewidentnie mu nie zalezy proste pytasz czy mu przejdzie ---- oczywiscie przeszło mu ale zainteresowanie twoją osobą

mój niedawno tez tak się zachowywał(znak zodiaku rak) i mnie wcvzoraj zostawił po 3,5 roku związku.Zyć mi się nie chce.Jeszcze niedawno było dobrze a teraz...

Gość nie cierpię cip, które
kochają jełopów i zrobią dla nich więcej niż na to zasługują. kopnij w dupę dziada. nie kocha cię.

Gość Nikita 2333
dzis znim porozmaiwam i powiem mu ze nie moge tak dluzej.. ze mecze sie itp.. pewnie go to nie ruszy..a moze ma inna??

Gość aswnatka
jak czytam takie teksty to nie dziwie sie ze faceci zdradzaja

Ojj nie chce cie martwic ale chyba twoj zwiazek umiera smiercia naturalna ... Musisz z nim porozmawiac i zamiast pisac tu na forum umow sie z nim na powazna rozmowe co dalej z wami

Gość aswnatka
facec cie olewa ty mu na to pozwalasz wiec robi z toba co chce napewno ma juz inna

tez mi sie tak wydaje ze umiera powoli :( juz nic nie ma sensu..juz nawet spanie razem nie jest takie same..

wątpie ze ma inna bo kazdy wieczor i noc zazwyczaj spedza zemna wiec raczej jak bym mial inna to by ona tez chyba chciala spedzac z nim noc itp.

Gość aswnatka
jakas pierdolnieta jestes najpierw piszesz to Witam..od pewnego czasu moj facet zrobil sie dla mnie obojetny..nie dzwoni prawie wogole nie pisze sms wogole.. nie przyjezdza po mnie bo mu sie niechce.. a teraz ze kazda noc i wieczór spedzacie razem.... chcialabys zeby tak bylo żałosna jestes nie dziwie sie ze facet nie chce z toba spedzac czasu

napisalam ze nie dzwoni zabardzo w ciagu dnia ...i ze nie pisze smsow w ciagu dnia..a spotykamy sie wieczorami i zaostaje na noc..tylko poprostu nie jest tak jak kiedys.i z dnia na dzien sie oddala odmenie.. i ze jest mniej uczuciowy...nie napisalam ze sie nie spotykamy.

Gość aswnatka
to porozwawiaj z nim a nie użalaj sie na kafe a gdzie byłas wczesniej ? na takie zrzeczy trzeba reagowac odrazu

Gość trrtetet
Nie chciałbym być nigdy z laską która siedzi ciągle na kafe i o każdej głupocie tu wypisuje. Żenada.

rozmawialam z nim o tym..ale on twierdzi ze on juz taki jest!! sama nie wiem co mam myslec juz..nie jest zle ale niechce mi poswiecac zabardzo czasu wczesniej bo albo silka albo cos..ale wieczory spedzamy razem i noc..wiem ze nie jest to zle ale chcialabym wiecej czasu z nim spedzac i cos robic a nie siedziec w domu.