Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MCH

jak nakłoniłyscie swojego chłopaka....

Polecane posty

Gość MCH

Witajcie! w jaki sposób nakłoniłyscie swojego chłopka ado zrobieni aminetki! ja znim rozmaiwam z ebym chciał aon sie usmiecha i obiecuje ze mi zrobi ale to tylko na usmiechu pozostaje. chciałabym ale jednoczesnie si ewstydze. dodam ze spółżyjemy ze soba od 3 lat znamy sie juz 5 lat! wiec dziwi mnie dlaczego mój facet nie wychodzi z inicjatywa z minetka..

ale pytanie.. heh :) ja ze swoim facetem rozumiemy sie bez slow :) nie musialam go przekonywac do tego, raczej on mnie ;)

Gość MCH
to co znaczy ze n mnie sie brzydzi? bo ABC chyba o to chodz? moze sek w tym ze i ja sie wstydze - dlatego jeszcze do tego nie doszło JUZ NIE WIEM MYSLAŁAM ZE TU KTOS MI POWIE

Gość MCH
CZYLI CO? OPISZCIE JAK TO U WAS BYO JAK DO TEGO DOSZŁO...CZT SPONTANICZNIE

Gość vgbnjjjjfff
a Ty robisz mu loda? jak tak to przestan i czekaj az w koncu on krolewicz zrobi Ci minete :o Ja swojego nie musialam naklaniac

Gość MCH
No w tym senk ze on mnie nakłonil do loda - na pocztaku nie podobało mi sie to ale potem robiłam to aby sprawic mu przyjemnosc. ALe sory ja tez cjhciąłbym pozcuc ta przyjemnosci! Niedługo bierzemy slub... to co po ślubie mi to zrobi? kurcze jak nie teraz to kiedy

Gość vgbnjjjjfff
No co Ty dziewczyno? :o Robisz mu loda kiedy on brzydzi się minetki? :o W zyciu!

Gość tutiturumtutu
Hmm... Wiesz, po pierwsze, to po ślubie wszystkie problemy się same z siebie nie rozwiążą. Tak samo i z seksem - jeśli teraz Twój facet unika tematu, to później będzie to robił tym bardziej...

Gość MCH
wiec co radzicie - poprostu mu powiedziec ze chce i tyle :)

Gość pytanko numer 1===
musisz odwolac slub, byc moze wtedy on sie zastanowi

Gość MCH
do ytanko nr 1 nie odwołam slubu z powodu minetki :)

Gość koala60
najlepiej przestań mu robić loda dlaczego on ma mieć tylko przyjemność a ty nie.Jak będzie chciał żebyś mu zrobiła to p[ostaw warunek albo oboje albo nikt.

Gość sdfsdfg sgsdg sgsff
He he he. U mnie raczej odwrotnie. Jak nakłonić dziewczynę do minetki? Ona tego nie lubi, wstydzi się itd. A owłosienie? Ja lubię owłosione, nie łyse jak pięcioletnie dziewczynki. Łyse zostawiam niedowartościowanym, kryptopedofilom ;)

Gość koala60
masz racje zack mój mąż też to bardzo lubi więc to robi.A co do owłosienia to uważam że golenie całkowite to jest zboczenie aczkolwiek czasami dla urozmaicenia można troszkę podciąć.