Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocurrrra

włamałam mu się na gg

Polecane posty

Gość kocurrrra

Tak jak wyżej. Włamałam się na jego gg i zobaczyłam że pisze z taką dziewczyną, z którą prosiłam żeby nie gadał :/ nie jest to nic strasznego, zwykłe gadanie. Ale jestem wkurzona bo powiedział że więcej tego nie zrobi. Czy powinnam go opieprzyć przyznając się czy nic nie mówić, żeby go nie wkurzyć?

Gość daqgita
lepiej nie mow moglabys powiedziec jakby naprawde zrobil cos powaznego!! a tak on sie na ciebie wkurwi i bedzie mial do tego prawo, stracisz na tym bardziej ty niz on.... poczekaj na lepsza okazje!

Powinnas jebnac sie w glowe za to, ze szperasz w prywatnej korespondencji i znim zerwac, zeby znalazl sobie normalna dziewczyne, co nie bedzie zazdrosna o kolezanki;.

Gość kocurrrra
no właśnie... ja wiem że on mnie z nią nie zdradzi, tym bardziej że ona mieszka bardzo daleko. Ale sprawdzanie jego poczty, telofeonu, gg i naszej klasy weszło mi w krew :/ i zawsze jak coś z tego wychodzi to są awantury:/ mimo że mam do niego jako takie zaufanie to zawsze szukam czegoś do czego mogłabym się doczepić :/

Gość degrengolada z polewą
Koniecznie go opieprz. Przynajmniej się dowie, że nie szanujesz jego prywatności.

Gość pytanko numer 1===
a jak to zrobilas? Jak zgadnelas jego hasla?

Gość włamanie się do gg
jak ma się dostep do komputera to sprawa tak prosta że zrobi to nawet przeciętne gimgówno

Gość pytanko numer 1===
pytanie bylo skierowane do autorki

Gość kocurrrra
podejrzałam kiedyś po prostu jakie ma hasło :P