Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dominiczkaaaaa

Fryzjer u Ani Lublin ul Fabryczna

Polecane posty

Gość Dominiczkaaaaa

Mam takie pytanko, poszukuję dobrego fryzjera/fryzjerki do uczesania ślubnego, co poradzicie??? Słyszałam, że dobrze czeszą u Ani na Fabrycznej, co sądzicie na ten temat, błagam o pomoc, bo już naprawdę nie wiem gdzie się zapisać. Chodzi mi o niewielkiego koczka nisko, na prostych włosach, gładko i wymodelowana grzywka, chciałabym żeby mnie ktoś uczesał nowocześnie i prosto:D

witam, ponawiam prośbę koleżanki, też zastanawiam się nad Fryzjerem u Ani, bo widziałam ich fryzury, ale z drugiej strony słyszałam od 2 osób, że mogą "odwalać" masówkę- nie chciałabym, żeby za takie pieniądze w dzień mojego ślubu niepotrzebnie się stresować, że muszę czekać na obsługę, albo że fryzura z racji pośpiechu jest inna niż na próbnej:/ i co tu robić:(???

witam, ponawiam prośbę koleżanki, też zastanawiam się nad Fryzjerem u Ani, bo widziałam ich fryzury, ale z drugiej strony słyszałam od 2 osób, że mogą "odwalać" masówkę- nie chciałabym, żeby za takie pieniądze w dzień mojego ślubu niepotrzebnie się stresować, że muszę czekać na obsługę, albo że fryzura z racji pośpiechu jest inna niż na próbnej:/ i co tu robić:(???

nie wiem nad czym się zastanawiacie przecież konsultacja w salonie fryzjer u ani na fabrycznej w gali jest bezpłatna ja czesałam właśnie fryzurkę próbną jestem zachwycona!!!!!!!! pełen profesjonalizm a i konsultacja właśnie uświadomiła mnie że wybrałam właściwy salon pani Ania to super stylistka mało tego że świetnie czesze strzyże to jeszcze ma to coś co trudno wyrazić słowami jestem pod wrażeniem mają tak ogromny wybór zdięć fryzur (ich wykonania!!!!!!) i najnowszy katalog z fryzurami (większość właśnie stylizowanych przez panią Anię )napewno każda znajdzie coś dla siebie a i porada fachowa naprawdę to trzeba samemu zobaczyć polecam ja mam ślub dopiero w sierpniu ale wiem że to właśnie tam będą dbać o moją fryzurkę

Olka masz rację że wybrałaś panią Anię ja czesałam się tam do ślubu fryzura idealna taka jaką chciałam dokładnie zaprojektowana(TAK TAK ZAPROJEKTOWANA W DOSŁOWNYM SŁOWA TEGO ZNACZENIU) przez panią Anię przed ślubem byłam na konsultacji naprawdę fajna sprawa dziwiłam się po co fryzjerce zdięcie sukni....wiązanki...dziś wiem że to jest bardzo istotne by dobrać fryzurę i dodatki do niej ja miałam woalkę z kmieniami swarvskiego wykonaną ręcznie przez panią Anię (szukałam takiej woalki wszędzie ale nie mogłam nigdzie dostać ) a tu proszę żadnego problemu poprostu profeska nic dodać

Gość JN88
Cześć, zdecydowanie odradzam salon "U Ani". Tak jak już ktoś wcześniej napisał, Pani Ania (mimo że jest przesymaptyczną osobą), odwala masówkę. Klientek naumawianych co godzinę, średnio czysty salon, tandente kosmetyki (które zniszczyły mi włosy po próbnej), brak konsultacji przed rozpoczęciem czesania, no i do tego koszmarne ceny! Za próbne uczesanie zapłaciłam w sumie 240 zł!!!!! A włosy mam grube, ale średnio długie. Do tego Pani Ania zaproponowała mi malowanie i odżywkę keratynową przed ślubem, za około 400 zł + ok 250 zł uczesanie ślubne.... Dziękuję, postoję :/ I z efektu uczesania też zachwycona nie byłąm. Wszystkie panie przede mnie i ja byłyśmy czesane pod jedno kopyto- naplątanie, pospinanie i pokręcenie włosów na głowie. Mi wyszedł krowi placek, a naprawdę moimi można się pobawić i wykombinować coś naprawdę oryginalnego, z fantazją. Zatem podsumowując, nie polecam! Pozdrawiam

Gość wieczorynka89
Witam, Ja również czesałam się u Pani Anny na swój ślub. I szczerze odradzam. Na fryzurę umawiałam się pół roku wcześniej, żeby sobie zaklepać na spokojnie odpowiednią godzinę. Jak się pozniej okazało Pani Ania poupychała klientki co pół godziny, więc wszystko leciało maszynowo! Stażystki myły, kręciły włosy a potem siadało sie tylko na ekspresowe czesanie. Wcześniej wybrałam się do ów salonu na malowanie (chciałam mieć pewność, że będę wyglądała wyjątkowo w tym dniu). Wyszłam ze zbyt ciemnymi włosami. Na dodatek zostałam praktycznie przymuszona na maskę keratynową, ze względu na zły stan moich włosów. Zgodziłam się, żeby fryzura weselna się dobrze trzymała. Efekt taki, że zapłaciłam prawie 400zl a jak nie mogłam rozczesać włosów, tak dalej nie mogę (mimo zapewnień o polepszeniu ich kondycji!). Za czesanie ślubne zapłaciłam 250zl i trzymało się ono tylko do godziny 22!!! Byłam w szoku! może i ładnie mnie uczesała, ale nie było to wszystko warte tych pieniędzy. Poza tym Pani Anna każdej klientce upina włosy na zwykłych, dwukolorowych wsówkach, za które nie zależnie od ilości bierze 8zl. Jak dla mnie to naciągaczka, która dużo mówi, ale robi masówke za którą nie warto płacić nawet złotówki. Pozdrawiam!

tylko fryzjer u ani p. Ania super kobieta umie czytać w myślach fryzura idealna trwała i piękna same plusy

Gość jolka.jolk
wiele różnych opinii słyszałam o salonie z przewagą na tak chciałam wam powiedzieć że forum traktowałam jako zło konieczne ale dziś wiem że dobrze że tu trafiłam i chciałam b.podziękować oli 1989 ,marcelinie innym dziewczynom się dziwię trafiłam do pani Ani do gali kobieta jest niesamowita właśnie dziś czesałam się próbnie fryzura taka jaką sobie wymarzyłam ślub dopiero we wrześniu ale wiem że mam już fryzjerkę więc jeden stres mniej tydzień temu robiłam tam kolor i keratynę włosy mam idealne jeszcze jestem w szoku mama jak zobaczyła mnie w fryzurze to zaniemówiła po chwili ochłonęła i powiedziała ze jest ślicznie idealnie a to wszystko dzięki najlepszej fryzjerce w lublinie uważam ze ceny za taką jakość cierpliwość i talent nie są wysokie oczywiscie to tylko moje odczucia jolka

Gość jolka.jolk
wiele różnych opinii słyszałam o salonie z przewagą na tak chciałam wam powiedzieć że forum traktowałam jako zło konieczne ale dziś wiem że dobrze że tu trafiłam i chciałam b.podziękować oli 1989 ,marcelinie innym dziewczynom się dziwię trafiłam do pani Ani do gali kobieta jest niesamowita właśnie dziś czesałam się próbnie fryzura taka jaką sobie wymarzyłam ślub dopiero we wrześniu ale wiem że mam już fryzjerkę więc jeden stres mniej tydzień temu robiłam tam kolor i keratynę włosy mam idealne jeszcze jestem w szoku mama jak zobaczyła mnie w fryzurze to zaniemówiła po chwili ochłonęła i powiedziała ze jest ślicznie idealnie a to wszystko dzięki najlepszej fryzjerce w lublinie uważam ze ceny za taką jakość cierpliwość i talent nie są wysokie oczywiscie to tylko moje odczucia jolka

Gość MarcelinaAAAAA
Witam Od kilku lat miałam bardzo duży problem z włosami, były bardzo przesuszone między innymi przez wcześniejsze rozjaśnianie i codzienne mycie włosów. Zwiedziłam masę różnych fryzjerek w Lublinie i żadna nie była mi w stanie nic poradzić na moje "zmęczone włosy". Propozycje były różne sprzedawanie szamponów, odżywek, cięcie gorącymi nożyczkami, niefortunne "strzępienie" włosów dzięki któremu moja fryzura wyglądała jak podarta miotła....Niestety nic nie dawało efektów. W końcu trafiłam do FRYZJERA U ANI NA FABRYCZNEJ. Pani Ania bardzo sympatyczna osoba, ale przede wszystkim BARDZO kompetentna doradziła mi odżywkę z keratyny owszem dużo mnie kosztowała, ale wiem, że było warto. Włosy świetnie odżywione a do tego nie muszę ich już myć codziennie a zawsze wyglądają jak po wyjściu od fryzjera. Dużo koleżanek odradzało mi ten zabieg ze względu na nasz rynek na którym mamy możliwość dostania różnych towarów jeszcze w dodatku w przystępnej cenie-pytanie jaka jakość. Osobiście zdecydowałam się na zabieg ze względu na to, że takie odżywki trzeba umieć nałożyć i odpowiednio utrwalić. Tyle ode mnie naprawdę GORĄCO POLECAM !!!!

Gość niezaadowolonaa
wszystkim dziewczynom, które zastanawiają się nad pójściem na czesanie ślubne do tego fryzjera - ODRADZAM!! Liczy sobie za czesanie horrendalne pieniądze, a niestety nie idzie za tym jakość. Uczesanie bez ładu i wyglądu!! Ta pani to jedynie ze swojej dawnej opinii korzysta. Ja na pewno gorąco nie polecam.

Gość gość
polecam gorąco kurację keratynową u Pani Ani, włosy są rewelacyjne, błyszczące, przez długi czas szukałam sposobu na lśniące włosy i dopiero teraz uzyskałam efekt z którego jestem zadowolona. Co do uczesania jestem dopiero umówiona i jak będę po to podzielę się z Wami opinią.

Gość rabarbarowa
jeśli wam się podobało w tym salonie albo w innym to możecie zostawić swoją opinię na fejsie jest aplikacja miejsca fit figury, za to też chyba są nagrody,więc warto i przy okazji pomożecie innym poszukującym

Gość robobobo
ooo fajna sprawa, ja właśnie dodałam miejsca, które lubię i zostawiłam krótkie recenzje, wogóle dodając te fit miejsca w aplikacji można wygrać jakieś bajery, więc chyba pododaję więcej ;) pazerniak ze mnie

Bardzo polecam panią Anię. Czesałam się u niej na swój ślub. Fryzura była taka jaką sobie wymarzyłam. A w dodatku trzymała się cały dzień i całą noc mimo że był wielki upal i wszystko. Była w dodatku leciutka, nie czułam ani grama sztuczności ani sklejenia. Pani Ania czyta chyba w myślach. niewątpliwie ma wielki talent w rękach. Kiedy robi fryzurę to z taką lekkością i łatwością tak jakby malowała obraz. Trafiłam do niej ponieważ polecała mi koleżanka, a zależało mi żeby wyglądać pięknie w dniu ślubu.Chociaż byłam sceptycznie nastawiona, to od tego czasu moje włosy powierzam tylko pani Ani. Pełen profesjonalizm. Najważniejsze jest zdrowie i jakość włosów. Teraz na wszystkie zabiegi z włosami chodzę do Fryzjer u Ani.

w sumie nie znam tego fryzjera, ale mogę polecić salon Pink Hair & Beauty Studio z Lublina. Są od niedawna na ul. Choiny, a że to rzut beretem ode mnie, to byłam już 2 razy i jestem zachwycona: fryzura super (farbowanie i cieniowanie + modelowanie), bardzo miłe podejście do klientki i ogólnie tak przyjemnie sie czułam siedząc u nich. Polecam:) https://www.facebook.com/pinkstudio33

Gość pa_aati
Fryzjer u Ani to cudowny salon który odmienił moje życie. Moje włosy były w tragicznym stanie. Ciągle rozjaśnianie(co sie później okazało przez nieodpowiednie fryzjerki ktore nie umiały dobrać odpowiedniej farby do moich cienkich i słabych włosów), nieodpowiednie kosmetyki sprawiły że moje włosy były jak wielka spuszona szopa nie mówiąc nic o końcówkach. Po każdym myciu żeby je rozczesać poświęcałam 30 miniut. Miałam dość takich włosów. Zawsze zazdrościłam dziewczynom które z łatwością rozczesują swoje włosy. Dzięki Pani Ani teraz wiem że to możliwe. Na włosy została mi nałożona kreatyna która pachnie cudownie. Do tego doszło ścięcie końcówek. Po ułożeniu włosów nie mogłam uwierzyć że to co widze to moje włosy. Kochane pierwszy raz od tylu lat mam cudowne włosy miekkie w dotyku wyglądajace jak z filmu. Cały czas mam ochote na nie patrzeć:-) Dodaktowo Pani Ania zapewniła mnie że powtarzając co jakiś czas kreatynę moje włosy wkońcu uwierzą że mogą być zawsze piękne. Teraz nie wyobrażam sobie żebym mogła iść do innego salonu fryzjerskiego, bo to co Pani Ania wyprawia to magia:-)

Gość pa_aati
Poprawiając wcześniejszy moj post to Pani Ania nakłada keratynę na włoski :-) przepraszam za wprowadzenie w błąd :-) pozdrawiam

Gość gość
Cześć, chce wam polecić salon fryzjerski IF/Studio na puławskiej. Ostatnio korzytałam i jestem bardzo zadowolona. Ceny nie są wygórowane a fryzjerzy znają się na swojej robocie. Pozdrawiam :)

Gość jola22k
Polecam salon u Ani na Fabrycznej.Pani Ania kocha swoją pracę i ma wyjątkowy talent.Każdą klientkę traktuje indywidualnie . Polecam kurację keratynową! Włosy po niej stają się lekkie,błyszczące,piękne !

Gość gość
Bardzo polecam Fryzjera u Ani, Gala ul. Fabryczna. Zwiedziłam wiele zakładów fryzjerskich w Lublinie, gdzie zawsze słyszałam, ze jedyną radą na moje zniszczone włosy to obcięcie, najlepiej na krótko. Nie wyobrażałam sobie siebie w takich włosach, dlatego trafiałam do kolejnego, kolejnego.... Zupełnie przypadkiem zaszłam do Pani Ani i mogę powiedzieć tylko jedno, że zakochałam się w tym salonie, obsłudze i jakości. Teraz już wiem, że włosy mogą być piękne i lśniące, bez obcinania ich. Bardzo polecam keratynę, włosy nigdy nie wyglądają tak pięknie jak po tym zabiegu. To jedyny salon w Lublinie, któremu zaufałam.

Gość gość
Bardzo polecam Fryzjera u Ani, Gala ul. Fabryczna. Zwiedziłam wiele zakładów fryzjerskich w Lublinie, gdzie zawsze słyszałam, ze jedyną radą na moje zniszczone włosy to obcięcie, najlepiej na krótko. Nie wyobrażałam sobie siebie w takich włosach, dlatego trafiałam do kolejnego, kolejnego.... Zupełnie przypadkiem zaszłam do Pani Ani i mogę powiedzieć tylko jedno, że zakochałam się w tym salonie, obsłudze i jakości. Teraz już wiem, że włosy mogą być piękne i lśniące, bez obcinania ich. Bardzo polecam keratynę, włosy nigdy nie wyglądają tak pięknie jak po tym zabiegu. To jedyny salon w Lublinie, któremu zaufałam.

Gość Ziutka1
Polecam jak najbardziej salon fryzjerski u Ani w Gali w Lublinie. Byłam już dwa razy, ostatnio z moją córką. Włosy mam super obcięte i naprawdę fryzura mi się w końcu układa, jeszcze nigdy tak nie miałam i nie wierzyłam, że na moich włosach może się to udać. Moja córka ma długie włosy, które Pani Ania lekko podcięła i pocieniowała, córka jest zachwycona efektem. Odnośnie ceny - zapłaciłam trochę więcej niż u mojego poprzedniego fryzjera, ale biorąc pod uwagę ilość poświęconego mi czasu i efekt, to mogę powiedzieć, że warto zapłacić.

Gość gość
Ja osobiście nie polecam Fryzjera u Ani. Początkowo miałam zarezerwowany termin na czesanie u Pani Chołoty. Po próbnym uczesaniu nie byłam zadowolona i polecono mi właśnie Panią Anię. Za fryzurę próbną zapłaciłam 170 zł. Myślałam, że spadnę z fotela jak usłyszałam kwotę. Oczywiście musiałam oddać wsuwki. Fryzura ślubna wyniosła mnie 320zł! Dopłata za wsuwki 8zł. Uważam że 490zł za fryzurę próbną i ślubną to lekka przesada. Nie podobało mi się nachalne namawianie na kreatynę i stroik do włosów. Fryzura mogła być, chociaż włosy, które były wypuszczone z upięcia szybko mi się wyprostowały.

Gość gość
Srednio czysty salon,reczniki wielorazowego uzytku co w obecnych czasach jest nie do pomyslenia.Kosmetyki raczej tanie za to ceny z kosmosu.Nachalne namawianie na odzywke keratynowa

Gość gość
Fryzjer o ile można nazwać to fryzjerem masakra pod każdym kątem, syf w tej kanciapie powinni to zamknąć a kasę bierze Szanowna Pani Aniaaaa za niewiadomo co hehehe a i każdego namawia na niby nie szkodliwą keratynową odbudowę włosa jeżeli nie zdecydujesz się to olewka, ona za komuny chyba strzygła zwierzęta i tak jej zostało.

Gość Katarzynamodelina
Ja ze swojej strony polecam Panią Angelikę z IF STUDIO . Salon miescie sie na Puławskiej 5. Pani Angelika jest precyzyjna, dokładna i delikatna w tym co robi. Dokladnie wyslucha, doradzi, nie ciagnie za wlosy jak wiekszosc fryzjerow ze aż ciary przechodzą , wykona, utrwali, że fryzura trzyma się caly slub, poprawiny a gdyby jej nie rozwalic to trzymalaby sie zapewne jeszcze dłuzej ( z drugiej strony wyglada naturalnie , nie jak zlakierowana skorupa) , po czym przy płaceniu czlowiek sie dziwi , że za taką bardzo wysoką jakość usługi, napicie się pysznej kawy i zjedzenie ciasteczka, odstresowanie sie i przyjemne porozmawianie z Pania Angeliką płaci się naprawde śmiesznie małe pieniądze ! :) Za fryzurke zapłaciłam 130 zł, w innym salonie kiedys za podobna i w dodatku mniej pracochlonna i skomplikowana zaplacilam 220 zł. Gorąco polecam wszystkim przyszlym Paniom Młodym i nie tylko!

Gość Klauudyna
Tak między nami, to w Lublinie naprawdę mamy kilku dobrych , fryzjerów, i pewnie dlatego tyle się czeka w kolejkach. Jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby umawiając się na przykład tutaj http://fryzjer.lublin.pl/ - wejść z dnia na dzień. Chociaż to chyba dobrze, bo świadczy że gabinet ma wzięcie