Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnajagoda

30-latki, jak o siebie dbacie, co robicie aby wyglądać młodo i pięknie?

Polecane posty

Gość czarnajagoda

Cześć:) My 30-latki mamy swoje sposoby, aby wyglądać na 20 lat;). Chciałabym abyśmy podzieliły się sposobami na zachowanie piękna , zdrowia i szczęścia.

Gość czarnajagoda
Ja np. nie chodzę na solarium , bo szkoda mi skóry. Oprócz tego bardzo o siebie dbam na co dzień. Noszę długie włosy, staram się fajnie ubierać i nikt nie daje mi więcej niż 26 lat. Poza tym ćwiczę jogę, dużo czytam, 2 razy do roku wyjezdżam na wakacje i staram sie zdrow odzywiać.

Gość czarnajagoda
zdrowo odzywiać

Gość Clarena...
A ja chodzę na solarium czasem, bo pasuje to do mojej urody ... mam tzw. cygańską urodę ... czarne oczy itd. A mimo to też mi odejmują lat ... wszyscy myślą, że jestem dziewczyną swojego 7 lat młodszego brata ...

ja nie używam żadnych kremów, prócz kremu nivea, czasem jakiś peeling do twarzy, dbam o włosy, regularne wizyty u fryzjera, ale rzadko farbuje włosy, głównie to zmieniam fryzury, podcinam, zdrowo się odżywiam, nie palę, nie ćwiczę, w lato raz w miesiącu chodzę na solarium, tyle wystarczy do mojej karnacji, nie mam żadnej zmarszczki na twarzy, dają mi 22-25 lat i pytają jakich używam kremów, że nie ma zmarszczek, bo nastolatki kładą wszystko co wychodzi na rynek i chyba od tego mają coraz więcej zmarszczek, staram się ubierać na czasie, czysto i schludnie Zawsze używam dobrych perfum i koniecznie latem pedicure

Gość czarnajagoda
asica niedobrzyca---> wiesz, coś z tymi kremami jest na rzeczy...moja mama też nie używała nigdy kremów a wygląda bardzo młodo, zero zmarszczek.

Gość czarnajagoda
Ja też używam kremu Nivea a dokładnie Nivea Soft i nie wierze w te drogie cuda w słoiczkach za mase kasy...te mazidła po prostu nie działają!

Gość taka jedna po trzydziestce
a wy dziewczyny nie fantazjujcie że tak młodo wygladacie. Pewnie wygladacie na tyle ile macie tylko dzisiejsze dwudziestki i nastolatki wam dorównują :p W pewnym wieku - mówie o 24-30 mniej więcej - kobiety nie odróżnisz. No są oczywiście okazy wygladające o kilka lat mlodziej ale zwróćcie uwagę że wasz wiek podawany jest przez obcych na podstawie porównania z innymi babkami. Nie wy wygladacie młodo - tylko inne staro :)

Gość adoniska30
Ale jakie to ma znaczenie, czy ja wyglądam młodo, czy inne staro? W tym układzie najważniejszy jest bilans ... czyli wyglądam lepiej niż inne w moim wieku ...