Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Abstynentka18

Jak to jest chodzić na osiemnastki do klubów..

Polecane posty

Gość Abstynentka18

Witam. Mieszkam w dużym mieście, pomimo nie byłam nigdy na żadnej 18 stce w żadnym...Nie lubię pić piwa czy wodki ( choć dobrym winem nie pogardzę) , poza tym nie ma przyjaciół :( Ale jestem ciekawa - co sie robi na takie osiemnastce w klubie - jaka wygląda taka impreza, jaki jest jej przebieg? Pytam bywalców klubów w dużych miastach ( a nie wiejskich remiz)... Nie żebym coś miałado wiejskich imprez po prostu sama jestem mieszkanką dużego miasta i chciałabym sie dowiedzieć jak bawią się moi rówieśnicy...

Gość lili_alen
idziesz ze znajomymi gadasz, tańczysz , pijesz palisz jesteś cala spocona i śmierdzisz papierosami a ok. 1 w nocy się zmywasz i tyle :)

Gość Abstynentka18
eee tam palisz? a jak ktoś jest niepalący?

Gość Abstynentka18
kochająca jeść - a ile masz lat? też 18?

Gość mrówk@
a kto placi? bo czasami jest tak ze solenizant placi np. za pierwsza kolejke, a pozniej ludzie musza sami sobie kupowac

Gość Abstynentka18
ponawiam pytanie...

jak ktoś jest nie palący to nie pali :) jak ja chodziłem to nie ma stawiania żadnych kolejek, pijesz za swoje tylko wejście do klubu jest za darmo. A tak poza tym to tak jak wcześniej mówili, tańczysz rozmawiasz, pijesz i się bawisz. ;)

Jeśli chodzi o 18 w klubach, to byłam na czterech, i zawsze dostawaliśmy przy wejściu kupony na browiec. Zamieniałam sprytnie na drina u barmana :classic_cool:

Gość mrówk@
no to co za urodziny skoro za wszystko musisz placic i jeszcze prezent kupic:O

zależy, ja byłam na wielu. najlepsze są i tak domówki, a w klubie to wtedy, gdy kilka osób wyprawia urodziny i klub jest wynajęty. a nie, gdy zaprasza się garstkę znajomych do wynajętej loży. chociaż wtedy też może byc fajnie, ale większe powodzenie mają duże imprezy ;)

właśnie, i jeśli chodzi o kluby to często trzeba samemu kupowac alkohol, za kosmiczną kasę, a jedzenia nawet nie ma w menu... czasami dostaje się kartkę na 1 napój od solenizanta i to zwykle do wyboru - sok lub piwo, którego nie trawie. :P domówki przewyższa tylko tym, że można sporo tańczyc. ale jeśli to lubisz robic, możesz chodzic sama co tydzien do klubu ;)

może nie tyle co sama, co z osobą, której prawie nie znałam (ale ufałam) i nie miałam wspólnych tematów, a nie mogłam odmówic. ale wtedy zawsze ktoś się znalazł do tańca, albo jakiś inny znajomy już w klubie i było ok ;)

Ogarniam. Ale tak sama-sama bym nigdy nie poszła, i wam też nie radzę (w szczególności dziewczynom, ale z chłopakami tez różnie bywa - pewnie słyszeliście o Bartoszu Bogaczu?) Najlepiej trzymać się w kupie

No ja sama-sama też nie. Tak samo wczoraj, gdybym nie spotkała kolegi w klubie to nie wiem co by było, okropny pajac się przywalał i jeszcze tekst 'sorry jeśli jestem zbyt natarczywy, ale jesteś fajna' i dalej mnie próbuje macac, normalnie wieśniak. Na urodzinach raczej nie ma takich akcji, więc luz. A ty już miałaś 18?