Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

boli mnie od dwóch dni podbrzusze a jednego dnia mnie troszkę mdliło dwa tyg temu uprawiałam z chłopakiem petting byc może miał na penisie płyn preejakulacyjny ponieważ był wilgotny i dotykal moich warg sromowych czy mogłam zajść w ciążę??

Gość dafdahfdshgd
za wcześnie na mdłości, wmawiasz sobie i niepotrzebnie się niepokoisz. poczekaj do okresu na pewno będzie ok.

Gość dafdahfdshgd
z nerwów, zbliżający się okres, może jakaś chora (np.torbiel) powodów może być wiele. nigdy nie zaszkodzi iść do gin.

Gość ryska69
nie sadzę, żeby to była ciąża, mnie mdliło po 6 tygodniu ciąży dopiero, a byłam w ciąży 3 razy (w tym 1 pozamaciczna) po drugie jesteś przerażona i wiele objawów sobie wmawiasz - spokojnie poczekaj na okres. a nie powiedziałaś kiedy się spodziewasz okresu ???

Gość ryska69
a skurczowe bule podbrzusza to może być z nerwów - ja jak wiedziałam, że chyba zaszłam w ciążę (normalnie przez stosunek) a mam coś takiego że czuję takie rzeczy, to sobie wmawiałam ze tek nie jest i tak mnie przez 4 dni podbrzusze bolało i myślałam ze dostanę okres, zrobiłam test i po bólach - za 5 minut już nie było żadnych bóli :P a po drugie skurcze to się ma jak się rodzi :) a nie jak się w ciążę zachodzi :) nie przejmuj się :) na pewno jest wszystko w porządku :)

Gość Masia27
mdłości ma się ok 4-6 tyg ciąży jak zaczynią sie hormony wydzielać. A ból podbrzurza nie zawsze oznacza ciąże.

Gość ryska69
mogła to być również owulacja - jajeczkowanie - 14 dni przed okresem akurat mogło być, ja zawsze mam bóle przy owulacji tylko są przeważnie jednodniowe i czasem ich nie zauważam bo do tego bólu się już bardzo przyzwyczaiłam przez całe życie :) daj znać jak to się rozwiąże - będę czekać :)

jeżeli to owulacja to ten ból towarzyszy mi pierwszy raz to już 3 dzień jak mnie boli... ok dam znać napewno i dzięki za uspokojenie mnie troszke:)