Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce tak żyć;(

chcę odejść do innego

Polecane posty

Gość nie chce tak żyć;(

zakochałam się w innym mężczyźnie, chociaż mam stałego partnera. ale między nami coś sie wypaliło, nic już nas nie łączy. on zapewnia że bardzo mnie kocha ale ja już do niego nic nie czuje. nie chce już z nim być. od jakiegoś czasu spotykam sie z jego kolegą. tak bardzo do siebie pasujemy. mamy ze sobą wiele wspólnego. wiem że on czuje do mnie to samo co ja do niego. chcę ulożyć sobie życie na nowo. z obecnym partnerem tylko się męcze, kłócimy się non stop, dowiedziałam się, że od dawna kręci z jakimiś dziewczynami. pomóżcie, co mam zrobic? odejść od niego? nie chce go zranić, chociaż on wiele razy zadawał mi ból... jest mi tak ciężko, że nie mogę już tego wytrzymać ;(

Gość nie chce tak żyć;(
prosze doradźcie mi coś ;(

Wydaje mi się,że Ty sama już zdecydowałaś.Tak więc skoro już obecnego nie kochasz,a inni Ci w głowie,to wpierw odejdź,by nie oszukiwać obecnego.A dopiero potem układaj sobie życie na nowo.Powodzenia,bo warto walczyć o swoje szczęscie :)

Gość Zuzia2010
W każdym związku nastaje okres stagnacji, który może4 trwać bardzo długo. I my jako istoty rozumne sami powinniśmy podsycać nasze uczucia. W przypadku braku zainteresowania utrzymania związku, Na horyzoncie pojawia się nowy samiec który zaczyna samicę fascynować i ona leci do niego jak ćma do światła. Jak widać kobieta niczym się nie różni od samicy zwierzęcia. Więc trudno tu pomagać Popęd płciowy wziął u ciebie górę nad zdrowym rozsądkiem. Ztego prymitywnego zachowania małżeństwa się rozwodzą, A pary będące w wieloletnim związku sie rozpadają. Osobiście nie widzę różnicy pomiędzy małżeństwem, a związkiem nieformalnym. W małżeństwie para deklaruje na piśmie swoim podpisem że są i chcą być razem. W ZWIĄZYKU NIEFORMALNYM OŚWIADCZENIE ZŁOŻONE SAMYM SOBIE JEST BARDZIEJ HONOROWA. W# nowym związku po 3 - 4 latach albo szybciej, znów wystąpi nuda i zobojętnienie. Lepiej szukaj sobie partnerów okazjonalnych, na każdą noc inny, wtedy na pewno się nie będziesz nudziła. A ile wrażeń przeżyjesz, no i skala porównawcza.

problemy, znudzenie wynika z braku dbania o zwiazek, po co dziewczyna ma tkwic w czyms co nie daje jej jakijs stabilizacji w zwiazku... jego inne dziewczyny... zrob to co Ci serce podpowiada... ale pamietaj tkwiacdluzej w zwiazku w ktorym jest brak zainteresowania i wystepuja inne nie wrozy nic dorego... zacznij na nowo i dbajcie ale tym razem tak zeby to przetrwalo na zawsze! a nie na 3 czy 4 lata