Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2351

Pianka myjąca Avon Solutions Plus "Matowa Perfekcja"

Polecane posty

Gość 2351

uzywala ktoras z was tej pianki do mycia twarzy ?? Interesuje mnie czy jest dobra? Tzn czy skutecnzie usuwa resztki makijazu i czy dziala na wypryski czy tez wagry ??

Gość 2351
??

sranie w banie na tej szczoteczce zbieraja sie bakterie, łój sam syf....na wypryski na pewno nie pomaga

Gość prawda jest taka ze zadne
żele czy pianki antybakteryjne nie pomagają zlikwidować pryszczy czy wągrów. Te kosmetyki wysuszają skórę i pooduja wiekszy wysyp. Jeszcze rok temu miałam problemy z wypryskami, używałam mase kosmetykow na pryszcze, z apteki i ze sklepu i bylo coraz gorzej. W końcu zaczęłam myć twarz żelem do higieny intymnej i wszystko znikło. Teraz nie mam ani jednego pryszcza, cera gladka bez grudek czy innych swinstw. Uzywam tlustego kremu dermosan na noc a na dzien jakis lekki krem i tyle. Teraz moja cera jest idealna i nigdy wiecej nie kupie zelu antybakteryjnego i toniku bo to pogarsza tylko stan cery

Gość kolpas
coo ? pierwszy raz slysze ze ktos myje twarz zelem do higieny intymnej hehe

Gość 2351
Tzn ja nie mam ich tak bardzo i szczerze to duzo usunelam wypryskow poprzez mycie wlansie zelami do twarzy i stosujac do tego maseczek.. uzywalam zelu myjacego do twarzy z avonu przeciw wypryskom i bardzo duzo mi pomogl.. uzywalam kiedys tez zelu do twarzy z garniera 3 w 1 i tez byl swietny... a chcialabym wiedziec poprostu czy ta pianka jest warta kupna czy lepiej zainwestowac w cos lepszego ?

Ja używałam tej pianki. Nie miałam zbyt wiele pryszczy, ale nic mi po niej nie wyskakiwało. Za to skóra była cudowna, matowa, naciągnięta. Ja polecam.

Poczytajcie na wizazu czy innych forach, tam pisza o myciu twarzy zelem do hig intymnej i cudownym dzialaniu :) zele takie sa bardzo lagodne, maja naturalne ph, nie wysuszaja skory a takie specjalne na pryszcze maja skladzie sama chemie i alkohol co bardzo szkodzi cerze

Gość 2351
a powiedz mi czy mialas jakies wyprywski czy niedoskonalosci na twarzy i zauwazylas efekty myjac twarz tym zelem do higieny intymnej ?? i

Tak, mialam duzo wypryskow i wagrow na twarzy. Smarowalam masciami, mylam zelami na pryszcze i nic nie pomagalo, w dodatku mialam od tego bardzo wysuszona skore i schodzila platami a pryszcze nie schodzily. Znalazlam na forum jak dziewczyny pisaly o myciu twarzy zelem do higieny intymnej i tez sprobowalam :) teraz od roku nie mialam ani jednego pryszcza

Gość 2351
kurcze chyba tez sprobuje bo normalnie marze o nieskazitelnie gladkiej i czystej skorze a nic nie pomaga.. A skoro mowisz ze tobie pomoglo i teraz nie masz problemow w tymi uciazliwymi niedoskonalosciami to mzoe warto sprobowac... Moze jest jescze ktos kto uzywa takiej metody ??????

Gość 2351
??

Gość chorwatka
ja do mycia twarzy nie używam ani pianki avonu ani żelu do higieny intymnej (choć już słyszę kolejną opinię, że ponoć nie ma nic lepszego). Ja stosuję antybakteryjną piankę do mycia twarzy Flosleku z serii AntiAcne (przeznaczona jest do cery trądzikowej i z problemami). Ja nie mam dużych problemów z cerą, tylko czasem pojedyncze krostki, ale ta pianka bardzo dobrze mi służy, po całym dniu i demakijażu dobrze jest oczyścić skórę twarzy.

Gość saved
Hej Mialam bardzo duze problemy, robily mi sie co chwla bolace guzy, ktore bardzo dlugo sie goily, a jak sie zagoily to nowe wyskakiwaly Zadne zele do twarzy tradzikowej, zadne toniki i inne kosmetyki majace dokonac cudu nie pomagaly Dopiero kolezanka, ktora miala takie same problemy ze skora twarzy, odpowiadajac mi dlaczego ma w koncu taka ladna cere, przyznala, ze uzywa tylko zelu do higieny intymnej do mycia twarzy i czasem ciala Sprobowalam, efekt byl niesamowity, mam buzie idealne, nawet przebarwienia znikaja Polecam kolezankom i one tez sa zadowolone i zaskoczone a przyczyna takiego dobrego dzialania jest prosta, zele tego typu zakwaszaja, maja niskie ph, co ogranicza rozwoj bakterii, czyli ogranicza wystapienie stanow zapalnych skory ja np po zrobieniu wymazu mialam permanentne zakazenie gronkowcem skornym, czyli bakteria wystepujaca w naturalnej florze bakteryjnej organizamu czlowieka, a stal sie patogenem bo mial idealne warunki do namnazania sie-zbyt wysokie ph takze reklamom, telewizji i temu co obiecuja producenci kosmetykow zawsze nie do konca nalezy wierzyc i probowac wszzelkich innych sposob, bo czasem najprostsze lub absurdalen rozwiazanie jest trafne powodzenia bede dalej niesc ta nowine;-)