Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość puszkatajemnic

Kto pomoze to rozwiklac?

Polecane posty

Gość nieważne czy po 30 czy 50
jesli na pierwszym spotkaniu dochodzi do seksu czy obmacywania, to wiadomo, że nie warto tej znajomości kontynuować. Jutro będzie z obu stron identyczne spotkanie, tyle że z kim innym. Po to są takie znajomości. Obmacał, stwierdził, że już wszystko wie i leci macać następną znajomą z Internetu :)

Gość puszkatajemnic
tzn chcesz powiedziec, ze gdyby calowania/dotykania nie bylo to bylaby szansa na kontynuowanie tej znajomosci? czy on to po prostu taki typ?

Gość sektorx
Mozna wiedziec skad jestes?

Gość puszkatajemnic
a jakie to ma znaczenie skad jestem?

Gość h e h e :D
Autorko, to proste. Nie spełniłaś do końca jego oczekiwań. Zobaczył, że może Cię mieć na wyłączność, skoro nie protestowałaś przy dotykaniu i pocałunkach i dał sobie z Tobą spokój. Tak bywa, pogódź się z tym. Nie dzwoń do niego, nie pisz. Po prostu, zachowaj resztki rozsądku i znaj swoją wartość. Ja miałem podobnie. Spotkałem się z dziewczyną. Na pierwszej randce nie protestowała jak ją przytulałem, dotykałem, całowałem. Stwierdziłem, że skoro pozwala mi na takie numery, to innym również. Dałem sobie z nią spokój już po pierwszym spotkaniu. Co łatwo przychodzi, jest mało atrakcyjne.

Gość puszkatajemnic
Czyli proba kontaktu fizycznegoo ze strony faceta jest testem jednoczesnie? A co jesli po prostu oboje mielismy na to ochote? Przeciez wiele par zaczyna chyba nawet od lozka, a mysmy sie tylko calowali i dotykali!!!

Gość ile ma lat i ile się znacie?
teraz pewnie maca kolejną

Gość puszkatajemnic
ja mam 28, a on 36. znamy sie prawie rok z netu, choc w sumie za duzo tego kontaktu nie mielismy....