Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mala 771

czy to może być ciąża?

Polecane posty

Uprawiałam z chłopakiem petting on dotykał penisem moich warg sromowych podejrzewam ze był na nim płyn preejakulacyjny boli mnie podbrzusze okresu dopiero spodziewam sie 9 sierpnia i nie wiem co o tym sądzic czy mogłam zajść w ciążę???

Gość przyszla mamama
czytalam na innym o twoim problemie.....nie, nie jestes w ciazy...

raczej nie:) ja mam większy problem bo mnie spoznia sie okres 6 dni:) ale nie mialam prawa zajsc w ciaze:)

dziękuję za pocieszenie troszke mnie uspokoiłyście :) a Tb chocolata spóźnia się okres ze pewnie ze stresu albo może ostatnio byłaś coś chora :)

broTka n nie panikuj stersujesz sie i są efekty że się spóźnia ja próbuję o niczym nie myślec choć troszkę jestem zaniepokojona ale myślę pozytywnie i Ty też powinnaś i nie stresuj się a okres sam przyjdzie :)

bardzo sie stresujesz i to jest powodem opóźniającego się okresu ja pamiętam jak sięstresowałam to okres spóźnił mi sie dwa tyg choć a Tb dopiero spóźnia się 4 dzień więc głowa go góry i myśl pozytywnie a bd dobrze :)

ja również miałam regularne cykle a dwa miesiące temu nie wiadomo skąd przesunął mi się o 4 dni i od dwóch miesięcy mam dłuższy cykl choć nie wiem czemu tak się stało być może też duży stres to sprawił :(