Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciekawaznatury

chciałabym wiedzieć jak to jest z facetem w roli psa

Polecane posty

rasowe psisko Ciebie też to kręci jak Twoja pani przez kilka dni nie pozwoli Ci się spuścić a jak pozwoli to lubisz na stopy ?

Gość Z mojego punktu widzenia
Chodzi o poczucie całkowitego poddania się drugiej osobie, o poczucie, że nic od Ciebie nie zależy, poczucie, że całe Twoje ciało, dusza i umysł należą, są własnością tej drugiej osoby i że ta osoba skorzysta sobie z niego jak będzie chciała. Poczucie, że moja przyjemność jest nieważna, jestem tylko narzędziem, które ma sprawić przyjemność drugiej osobie.

Gość ehyh3rhy3hty
krolowo slug aprosi o kontakt chce ci sluzyc i jesli taka twoja wola to placic ci za mozliwosc ucalowania twojej krolewsskiej stopki

o widzę mój ulubiony temacik ... dama jestem taką panią co ma swoje kundla , który z ręki mi je i zaspokaja mnie kiedy tylko ma ochotę sam skomląc i prosząc o wytrysk ale to dopiero jak się sprawdzi w pełni mnie zadowoli

Gość rasowe psisko
ciekawa - bingo! to mnie właśnie najbardzej kręci, jak Pani decyduje, czy w ogóle, kiedy i jak mogę osiągnąć zadowolenie, a podstawą są jej orgazmy, radość, satysfakcja spust na piękne stopy jest dla mnie nagrodą, za mniej porządną służbę dostaę tylko pozwoleństwo miętolenia majteczek gdzieś w łazience

rasowy i to jest to :) Uwielbiam rozkazywać mojemu psisku czuje , że jest po to by mnie zaspkokajać i słuchać jak jest grzeczny to pozwolę mu się spuścić jak nie to tylko buciki wylizać i spać przy łożku swojej pani :)

Gość ehyh3rhy3hty
boginie podajcie jakis kontakt dosiebi eeh chyb anigdy zadna krolowa nieprzygarnie mnie :(

oferuję Pani całęgo siebie, służbę u Twych pięknych i opapnych po urlopie stóp, jakbyś mi umożliwiła tak niepostrzeżenie wniknąć i ułożyć się w należytej pozycji do rozpoczęcia wielbienia Twych paluszków

Gość ehyh3rhy3hty
tak jestem bo szukam i zadna bogini mnie niechce a zrobilbym wszysdko dla krolowej lacznie ze sluzeniem jako prywatne wc krolowej:(

Gość miruś1966
kazdy a ma swojego pana i lubie patrzec jak moja pani jest poddanym pieskiem innych panów wtenczas uczę się z naturalna ciekawością nowych uległości

Leoniasty to całuj psie! całuj moje stopy, masz się wic przede mną, chcę cię widzieć jak pełzasz! Namiętnie masz lizać moje stopy , piety , wylizywaź każdy z osobna paluszek bo każdy zasługuje na to aby się nim pożądnie zająć .. wąchaj tak jak to robi prawdziwy pies !!że mam wąchać jej stopy jak pies. -Szczekaj, teraz, szczekaj! Chcę słyszeć jak dajesz głos.

facet który to naprawdę lubi to jeszcze nie napisał ciekawe ile dzieci siedzi na kafe?

posłusznie Pani zbliżam się do Twych stópek, wącham je, są cudne, wypoczęte po urlopie, ślicznie pomalowane, wycałuję stopkę i possam każdy paluszek, dziękuję Pani za tę dzisiejszą możliwość, czy mogę rozpiąc rozporek, bo widok Pani stópek ma u mnie efekty uboczne?

Gość miruś1966
dzieci to uprawiaja seks a sami e pisuja dorosli

Leoniasty .... Ty masz myśleć o moim zadowoleniu a nie o swoim prawdziwe pskisko nawet nie wspomina o swojej przyjemnosci zamin najpierw pani nie doszła

Przepraszam Pani za drobną niesubordynację, klękam więc do stópek i dalej ssię paluszki, piętkę, poszczekam Pani i powyję, hhaauuu, hau, hau, zadowolna Pani?

ciekawyznatury che che ja lubię delikatny seks i tantryczny

ciekawyznatury wiem ,to jest ta doskonałość do której się dązy jak się wię,że istniej coś takiego ,ale nie każdy wie to spojenie i dawanie sobie siebie nawzajem i ten odlot

Petrol a najfajniejsze jest to , że zarówno kobieta jak i mężczyzna czerpie przyjemnośc z seksu to doświadczenia absolutnie niepowtarzalne to jak wspólnie oddawać sobie cześć .. tylko trza kochać wtedy albo darzyć pozytywnym uczuciem