Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciekawaznatury

chciałabym wiedzieć jak to jest z facetem w roli psa

Polecane posty

Gość miruś1966
czego to kobiety nie wymysla żeby uciec od odpowiedzialności

Gość rasowe psisko
Ciekawa, psiak może sobie chcieć, to Ty jako Pani decydujesz i swojego potulnego nie oddałabyś na służbę gdzie indziej

rasowy .. no własnie nie wyobrażam sobie , żeby mój kundel słuzył innym paniom , on jest tylko mój a ja chcę byc tylko jego panią i to ja chce decydowac o jego spełnieniu

Gość rasowe psisko
skoro bez Twojej zgody nie ma prawa mu stanać, to jak on miałby pójść gdzie indziej służyć, ciężko to sobie wyobrazić, a propos, jak wyglądają u Ciebie nagrody?

rasowy ... to nie tak , że nie ma prawa mu stanąć , ma prawo a nawet powinien ale o tym czy wytrysnie to ja decydyję A nagrody no cóż nagrodą największą chyba jest to , że siadam na jego twarzy om to poprostu uwielbia , pozwalam mu chodzic nago tylko w obrozy , dostanie pochłeptac colę z ręki a największą to jest jego orgazm ale to po tym jak ja mam ze trzy :)

Gość rasowe psisko
widzę, że podobne zabawy preferujesz, ja też uwielbiam lizać moją Panią oraz jak sama uzywa mojego języka, ma wtedy niesamowite odloty ale czasami ja k się nie spiszę, to też jest niezła jazda, tak mnie ćwiczy, że ...

to taki pies niewolnik całkowicie zalezny od kaprysów i humorów swojej pani jak zasłuży jest nagroda smakołyk :) a jak nie to jest kara ojj wtedy baty na dupsko i do kąta warowac na czworakach :)

Gość rasowe psisko
a największa kara? u mnie to ignorancja Pani, poniżenie typu chodzenie na golasa przy zapalonym świetle i ze stojącym członkiem, a czasami nakaz masturbacji z wąchaniem majtek, gdy ona nagrywa na tel.

kary są różne zależy jaką gafę pies popełnił najbardziej surowa to brak wytrysku przed dwa tygodnie , chodzenie do pracy w pasie cnoty a kluczyk w mojej torebce

Gość rasowe psisko
ja przez 2 tygodnie chyba bym nie wytrzymał, szczególnie gdy w mi ędzyczasie pełniłbym posługę u mojej Pani

rasowy .... wytrzymałbyś , wytrzymał a posługę pewnie , że czynił mój kundel a jeszcze musiał patrzeć jak sama się zadowalam :)

Gość rasowe psisko
i ręce nie schodziły mus ame poniżej pasa? a jak wytzrymuje te 2 tygodnie? a jak go jeszcze poniżasz?

za każdą próbę dotknięcia mnie mial wymierzony policzek , wytrzymuje bo wie , że potem jest nagroda dostanie swój zasłużony orgazm potem drugi a nawet trzeci :) dostaje tez pejczykiem po plecach albo przypisam go do kaloryfera a ja wychodzę na kawe z kolezanką

Gość rasowe psisko
2 i 3 - tzreci? czyli też stosujesz taki nakaz masturbacji, aby miał dość? ale koleżanki nie wtajemniczasz?

Gość rasowe psisko
normalnie tak siem podnieciłem tym twoim pisaniem, że jusz 4 razy siem schlapałem na klawiaturę. Musimy siem szybko spotkać bo teraz to pewnie z tydzień bym wytrzymał bez spustu.

no oczywiście ma miec dośc i ma go bolec ręka .. a koleżanka wie o wszystkim , wie , że mam kundla , który spełnia moje zachcianki , wiernie służy i wije się u stóp i on tez wie , że ona wie i wcale mu to nie przeszkadza

Gość rasowe psisko
najgorzej, ze moja czasmi po takim nakazie ma ochotę na ujeżdzanko, a nie zawsze wtedy daję radę, moje złośliwcze to wie, a mimo wszystko tak scenariusz wprowadza i wtedy niestety muszę obserwować jak sobie uzywa z dildo

Gość rasowe psisko
i odwrotnie władza i konieczność dostsowania się bezwględnego w każdej sytuacji, a jest u Was miejsce na sex?

Ale jazda ! Jeden pedał, który pisze jako ciekawaznatury, opisuje swoje zboczone fantazje a drugi cwel, łyka to jak zwykły obszczymurek hahahahahaha. I jak widać, to tak sobie pluja od rana, waląc konia co chwila. Bo coraz dłuższe przerwy robią.

Gość niewolnik232323
witam widze ze rozmowa idzie dalej tylko czy wy tylko tak piszecie czy ktos to naprawde lubi w realu robic bo ja jestem bardzo chetny ale Kobiete do tego typu zabawy lub spotykania sie na dluzej jest bardzo ciezko znalesc jakby co to moj emeil niewolnik23232wp.pl jestem z warszawy mam 25 lat

Mi sprawia duża przyjemnośc oglądanie mej Pani, ale największą jej radośc z tortur na mnie. Szukam Pani, ale chcę Jej zdjęcie, żeby wiedzieć czy wygląda jak Bogini czy jak dzieło sztuki.