Kasia009 0 Napisano Lipiec 26, 2010 Witam. Dziś kochałam się z moim chłopakiem bez zabezpieczenia , jego sperma wylądowała na moim kroczu , jakie jest prawdopodobieństwo zajścia w ciąże? Ostatni okres miałam 9 lipca. Z góry dziękuję za odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak zwykle pół na pół kiedy Napisano Lipiec 26, 2010 grasz w rosyjską ruletkę :) Szkoda kasy na gumki? Może dziecko będzie tańsze w eksploatacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala 771 0 Napisano Lipiec 26, 2010 a powiedz mi kiedy spodziewasz się okresu i jak są długie Twoje cykle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
broTka n 0 Napisano Lipiec 26, 2010 jakieś prawdopodobieństwo jest .. . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pseudonim dla mnie Napisano Lipiec 26, 2010 jesli to byly twoje dni plodne to mozesz zajsc w ciaze, sperma mogla wyciec do srodka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia009 0 Napisano Lipiec 26, 2010 Spodziewam się okresu 6 sierpnia a cykl trwa 28 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala 771 0 Napisano Lipiec 26, 2010 to wynika z tego że dziś się zaczeły dni niepłodne chyba że stosunek odbył się wczoraj to małe szanse są ponieważ sperma mogla dostać sie na wargi sromowe a w kontakcie z Twoim śluzem plemniki mogą przeżyć gdyż mają dobre warunki do przedostania się dalej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala 771 0 Napisano Lipiec 26, 2010 przepraszam źle napisalam jeżeli stosunek odbył się wczoraj to są duże szanse a jeśli dzis to szanse są małe sory za pomyłke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach