Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość esony90

Jak długo moze byc na mnie zła

Polecane posty

Gość esony90

No właśnie jak długo dziewczyna może być zła na swojego partnera z którym jest ponad 4 lata? okłamałem ja ostatnio nie mówiąc wszystkiego nie chodzi o kobietę czy o zdradę od razu mowie.Powiedziała ze mam się zmienić i ze będzie dobrze jestem trochę napewno za bardzo zazdrosny to może być jeden z powodów dla których tez jest na mnie zła..nie odzywa się do mnie cały dzień ja tez nie pisze przedwczoraj ona pierwsza napisała jaka jest u mnie pogoda odpisałem.Prosiłem ja żeby dala mi sznse pisała ze bardzo ja zraniłem wczoraj tez ja pierwszy nie napisałem tylko ona co robię odpisałem zapytałem ja o to samo i znowu powiedziałem jak ja kocham i mi na niej zależy było tak samo jak przed wczoraj..co teraz mam robić odezwać się do niej pierwszy czy czekać jak jej przejdzie?jakie będzie najlepsze wyjście z tej sytuacji?

Gość esony90
Ale jak będę czekał chyba nieprzestanie mnie kochać i nie znajdzie sobie kogoś innego?

Gość Nietakajakpowinna
Rada CistkaW PolewieCzekoladowej jest najgłupszą radą jaką można dać. Bo można przymykać oko i to bardzo często, można udawać, że wszystko jest ok, pomimotego, że tak niejest, ale wkońcu przyjdzie dzień, w którym nastąpi kumulacja i wszystko pryśnie niczym mydlana bańka.

Gość kochanna ewwa
niektóre kobiety nie lubią czekania...im bardziej partner odwleka kwestię wyjaśnien..tym bardziej są złe. Szybko jej przejdzie jak zobaczy ciebie:)

Gość plum plum plum
jasne baranie jak cię ujrzy to padnie na kolana i pokłony będzie przed tobą biła :D:D:D

Gość Carmena ...
Ten mój zawsze mnie bierze na przetrzymanie ... jak mnie to wkurwia ... bo wolałabym na gorąco wszystko omówić ... ale on cwanie przeczekuje aż mi przejdzie ...i przechodzi ... Ale z czasem powraca...

Gość kochanna ewwa
a co to znaczy przeczekanie? to dziecinada... Normalni ludzie wyjaśniają sobie rzeczy na bieżąco:) Nie czekają. Nie widadomo na co. Im dłużej się czeka, tym człowiek sam zostaje z myślami, i narasta mu gniew. Po co;)? No właśnie. Rozmowa od razu powoduje, że gniewu i żalu nie ma:)

Gość kochanna ewwa
przeprosiny kwiaty kolacja i buziaki:) dużooo całusów:)

Gość esony90
Dałem jej bukiecik kwiatów przyjeła je moze dzisiaj spróbuje jeszcze raz:)i znowu będzie między nami dobrze bardzo bym chciał.

poczekaj. nie jestes swinia zeby sie prosic. pozatym nie bądź zazdrosny bo zazdrość to strach przed tym że jesteś gorszy od osoby o którą jesteś zazdrosny. a nie jesteś. troche wiecej godności :)

Gość kochanna ewwa
bedzie dobrze:)