Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jeanette .

Paznokcie żelowe. Kobietki bardzo proszę Was o pomoc :)

Polecane posty

Gość Jeanette .

Jestem maniaczką paznokci Nie ważne jakich. Naturalnych, żelowych czy też akrylowych. Nie wyobrażam sobie nie mieć zadbanych paznokci marzą mi się bardzo paznokcie żelowe Ale szczerze mówiąc szkoda mi wydać 70 zł u kosmetyczki za paznokcie które z reguły odleciały moim koleżanką po tygodniu. DO RZECZY : Chciałabym zamówić na allegro.pl jakiś zestaw nie za drogi do stylizacji paznokci żelowych. Tak dla siebie. Żebym mogła sama zrobić sobie co chcę, ale żeby mi to wytrzymało do 2 tyg chociaż hehe Mogły byście mi polecić jakiś zestaw z allegro.pl w granicach normy finansowej i nawet z firmy niższej półki, ale w miarę dobrej ? Mówią, że niektóre tańsze zestawy z allegro.pl są lepsze niż te droższe. BARDZO PROSZĘ WAS O POMOC pozdrawiam .

jesli tipsy odpadaja po tygodniu idzie sie z reklamacja i nie ma problemu. jesli chodzi o allegrowe zestawy...to wlasnie z tych zeli ktore sie tam znajduja paznokcie nie wytrzymuja tygodnia. polecam zastaw skonstruowac samemu. ;) polecam sklepy internetowe np. dobrarada czy allepaznokcie. ceny male a zele dobrej jakosci akurat jak na pierwszy raz. :)