Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

urzekajacakafeterianka

Podczas ciązy nie jest wskazane jedzenie w KFC ??

Polecane posty

Gość cma cme goni
Ja jadłam w ciąży kfc , nie cały czas ,ale zdarzyło się :D

ja sadzę że takie kurczaki naszpikowane hormonami, nie wiadomo czy zielone czy już lekko fioletowawe, obtoczone w panierce żeby nie było czuć ze juz nie najświeższe i obsmażone w starej fryturze to raczej średnio wartościowe jedzenie, ale wiadomo, że raz na czas można sobie pozwolić. Codziennie jeść coś takiego to po prostu brak składników odżywczych, które sa niezbędne w ciąży, no i idzie w dupkę.

Gość Mamiiii
tez jadlam kilka razy mysle ze raz nie zaszkodzi kornelkowa sliczne dzieciaczki a to ich piesek??

Gość gagaga
Angelss19 jedzenie z KFC jest w ogóle nie wskazane ale wiadomo raz na jakiś czas można sobie pozwolić btw fajny ten garnek pod kaloryferem ;) Kornelkowa świetne dzieciaczki no i piesio też :)

Gość gryczka
Na pewno nie należy się nagminnie żywić fast-foodami :-p Ale też jeśli poza tym odżywiasz się zdrowo, na co dzień masz urozmaiconą, pełnowartościową dietę, to na pewno raz na jakiś czas wizyta w KFC Ci nie zaszkodzi :-)

Gość ciezarowkaa25
ja jadłam - zdarzyło mi się pare razy z daleka od domku i obiadku - niezdrowe ale że niby kebab bardziej zdrowy czy picca

Gość sliczne zdjecie
kornelkowa mama sliczne zdjecie :-)Sliczne dzieciaczki i piesek

Gość dodo--
raz na jakiś czas na pewno nie zaszkodzi.w dzisiejszym świecie nic w 100% zdrowe nie jest,nawet owoce i warzywa naszpikowane są tym całym świństwem.jak masz wielką ochotę-to sobie nie odmawiaj.jedynie możesz ominąć colę...