Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Erton

KOBIETA IDZIE NA CAŁOŚĆ. SEX Z NOWYM FACETEM

Polecane posty

Gość Ottylka888
niektórzy faceci też maja nude w domu więc tez wola "na całość" z inną tak jak MY -kobitki-:)

ale musiałbys zastanowic sie czy stały partner czasem poprostu nie chce nowych sztuczek- tak jak mowi petrol ze stałym facetem moze byc tak ze on nie lubi, nie chce dlatego kobieta w nowym zwiazku badz z innym bedzie bardziej wyuzdana. jestem pewna ze jak kobieta w swoim zwiazku ma wszelkie uciechy, eksperymentuje na całego to z nowym facetem bedzie to wygladało tak samo, o ile nowy facet nie bedzie miał jakihs nowych pomysłów , ale wtedy kobieta sie zgadza bo wczesniej sama na nie nie wpadła i chetnie w to wchodzi, ja tak jak mowie zaczełam z nowym "zabawy" tylko dlatego ze stary nie proponował a ja raczej bierna jestem w tych sprawach :D

Gość Ottylka888
I nie miejcie mam TEGO za złe bo "życie jest krótkie"

zaryzykuję pojęcie pewnego psychologicznego dziewictwa, które kobieta jest w stanie stracić z nowym facetem

reasumujac to zalezy od tego jai był poprzedni facet a jaki jest nastepny :) co do tego ze na poczatku robi sie rózne rzeczy potem juz nie to ja np, mojemu facetowi zrobiłam loda 3 razy ale potem juz nie robiłam uznałam ze nie mam na to ochoty, czułam sie z tym zle a dodam ze robiłam to z wąsnej woli nie byłam namawiana na to, wrecz przeciwnie - moze twojej lasce poprostu nie pasowało lizanie po tyłku(dla mnie ochyda)

pewnie nie pasowało, ale jednak to zrobiła dość spontanicznie. Jestem ciekaw, co jeszcze tak spontanicznie mogłaby zrobić z kimś innym, odmawiając mi. Allasandro, a próbowałaś takiego lizanka, że tak stwierdzasz?

a zjadłbys gówno ? nie - a dlaczego ? próbowałes ? kurcze nie próbowałam ale dla mnie to jest ochydne i nie przekonujmnie na siłe kazdy ma swoje granice

absolutnie nie przekonuję :) Nie rozwijajmy tego tematu, bo wątek jest o czymś innym :)

Gość Ottylka888
właśnie... na początku była mądra i ciekawa dyskusja a zeszła jak to zwykle bywa tutaj na gó....

Ottylka spox. Rozmawiamy o pójściu na całość :)

tzn. zgodnie z tematem wątku, o skłonności do eksperymentowania kobiet, lub robienia przez nie rzeczy, które rzadko robią :)

Gość Ottylka888
Erton więc od 2 lat tak "ide na całosć" z innym zaznaczam,że cały czas z tym samym, a w stałym związku.... nie i....nie spróbuje nawet,bo pewnie bym "podpadła" prawda???

To ciekawe, czyli czym się różnią oba te układy: ze stałym partnerem dwie pozycje na krzyż, a z kochankiem totalnie wszystko? Stały partner nie wystarczał, czy nie godził się na "nowości"?

Gość Ottylka888
stały partner -przed pytał -dasz? i juz mnie Qrw..a brała bez gry wstępnej bez niczego ja to spokojnie odbierałam aż pojawił sie ON (nie szukałam wcale) no i zaczęło sie a jest duzo młodszy

ok, to przypadek, gdy stały partner jest cienki w te klocki, więc poszukuje się alternatywy. To nie do końca to o czym jest ten topik, ale miło z Tobą pisać

Gość nowemu facetowi kobiety
latwiej na anal pozwalaja

Gość z nowym facetem kobiety
latwiej sobie na anal pozwalaja

Gość lizanie tylka to oblecha

Gość jak anal to od razu