Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ninaa2

Mój facet ma czas dla mnie tylko wieczorem...

Polecane posty

Gość Ninaa2

Co zrobic by to zmienic??

Gość waranka z komodo
każ mu rzucić robotę :)

1. Moze rzucic prace. 2. Moze zaniechac swoich zainteresowan. 3. Moze rzucic te druga. i pewnie nazbiera sie jeszcze tych punktow. Za malo napisalas.

Gość B o Ż e N k a
nic nie zrobisz , to on musi chcec to zmienic. Ja mam podobnie, nie ma dla mnie czasu mysle ze jest to spowodowane pewna mezatka ktora kreci w naszym zwiazku. Ostatnio bardzo sie zmienil i oddala sie ode mnie, a co gorsza oklamuje mnie prawie we wszystkim

Gość Ninaa2
poprostu zawsze ma cos do zrobienia a na koncu jestem ja... spotykamy sie wieczorem a gdy zadzwonie do niego wczesniej jakos to nigdy nie odbiera...dopiero pozniej po paru godz.oddzwania...twierdzi ze cwiczyl itp. zawsze ma wylumaczenie..eh

Gość Ninaa2
zawsze najwazniejsi kumple..tu pojedzie zkumplem tu cwiczy z kolega..sama nie wiem

Gość B o Ż e N k a
olewa bo tak naprawde nie kocha !

Gość Ninaa2
jak mu mowie to twierdzi ze wymyslam..i ze mi sie nudzi to nie oznacza ze jemu tez..itp.

ano ma Cie w dupie, taka prawda!!! wiec jak oddzwania, to powiedz, ze teraz Ty cwiczysz :P a mowiac serio, nie trac czasu na uklad z takim facetem- tak nie zachowuje sie facet, ktormu zalezy na kobiecie, wiesz... :(

Gość Ninaa2
wiem ale rozmawialam z nim o tym a on nie widzi nic w tym zlego.. dzis tez od 4 h prawie nie odzywa sie i nie odbiera

No, ale pytanie jest takie : czy Ty widzisz w tym cos zlego? Jesli nie, to siedz z nim dalej, do czasu, kiedy Ci powie, ze znalazl lepsza. A jesli widzisz w tym cos zlego, o czym mysle swiadczy ten topik, to skoncz z nim pierwsza. Ile macie lat? sadze, ze niewiele ;)

Gość Ninaa2
ja mam 25 a on 26 .. wiecznie mu mowie ze chce spedzic z nim wiecej czasu to on zawsze ma cos do zrobienia ale jezdzic z kumplem ma zawsze czas...a dla mnie dopiero o 20 lub 21 eh.

Gość Ninaa2
a co ty bys zrobila na moim miejscu??

Kochana - a swojego życia nie masz? Mój mężczyzna też ma czas wieczorami. Przyjeżdza o 17 z pracy, naprawia komputery, bo zajmuje się tym po godzinach, ćwiczy (ma siłownię w domu, więc chociaż krócej Mu o dojazdy), kąpie się i albo nadal żyje i chodzi (wtedy przyjeżdza do mnie), albo pada zmęczony lub też nadrabia zaległości z pracy nr 1. Co nie oznacza, że Mu nie zależy. Zlitujcie się, każdy potrzebuje czasu dla siebie. Nadrabiajcie w weekendy. Taka niestety jest dorosłość, albo człowiek ma pasje (np. te komputery) albo nie ma co robić. W pierwszym przypadku jesteśmy my.

Autorka tutaj nie napisala, ze jej facet ciezko pracuje, ale ze wieczory glownie spedza z kolegami. i dla nich ma zawsze czas. a dla niej nie. wiec mysle, ze wasze sytuacje sa jednak inne.

Dlatego najlepiej pracowac do 18. Potem na 19 biec na dwugodzinny fitness. Wpasc pod prysznic i lezec na lozku jak skora z diabla. Ewentualnie w weekend mozna sie spotkac ze swoja polowica, o ile nie trzeba przygotowac projektu na wczoraj :D

N0 ja wszystko rozumiem ale to że on się już 4 godziny nie odzywa??:O to nie 4 miesiące, to nie 4 dni nawet... każdy ma jakieś życie i nie tylko z partnera się ono składa. Ja myślę że autorka okropnie mało ma w życiu ciekawych rzeczy i zwyczajnie się nudzi... dziewczyno masz 25 lat, znajdź sobie swoje pasje i przestań mu marudzić a on zacznie odzywać się częściej... zakład?:P

zacznie, jesli mu zalezy... :) bo moze byc tak, ze jej milczenie bedzie mu tez wybitnie na reke :) sytuacje sa rozne, ludzie sa rozni i nie zawsze te same metody dzialaja. Autorka, troszke malo tutaj napisala o tym zwiazku, tak naprawde.

Gość drogocenna
w sumie mam podobny problem. tez ma wiecej czasu dla kolegow. widzimy sie raz w tyg i na weekend. i nawet wtedy zostawia mnie na 1-2godz i leci na jakis trening albo pograc w siatke a ja wtedy siedze z jego mama albo siostra. zla jestem wtedy bo nie widzimy sie codziennie a on i tak wynajdzie sobie pretekst zeby wyjsc. tez odpisuje po godzinie badz paru godzinach. poki co znosze to czasami swiruje. ale wiem, ze na dluzsza mete nie wytrzymam. jestesmy razem ok 2 lat dorosli jestesmy ja 26 on 28

mizantropka:) fakt, ale prawda też taka, że ona tym naleganiem robi z miłego gestu obowiązek, a obowiązków nie lubi nikt. To tak z mojego doświadczenia bo wyluzować też trzeba się nauczyć. A ja nie umiem jakoś zakładać że każdy związek ma drugie dno, wolę przyjmować że różni ludzie mają różne potrzeby i tyle:)