Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malineczeczka

Dlaczego ?

Polecane posty

Dlaczego jeżeli facet spał z dużą ilością kobiet to jest gość a jeżeli odwrotnie to kobietę nazywa się k...ą ?

Gość Ottylka888
Newiem ale taką wersje przekazała mi juz dawno moja Mama i Babcia-- tez tego nie rozumiem

Jak facet spał z dużą ilością kobiet, to kurwiarz, i tyle. Byle fiut, który nie umie utrzymać przy sobie kobiety. Każda go rzuca po pierwszym seksie. Może ma małego, może nie umie sioę zachować w łóżku i ciągle musi szukać nowych kobiet?

Gość proste jak barszcz
to jest tak jak z zamkiem i kluczem. jezeli jeden klucz otwiera wiele zamkow to jest to swietny klucz a jezeli jeden zamek da sie otworzyc przez wiele kluczy to zamek jest po prostu do dupy...

Takie zdanie panuje wśród facetów, u kobiet, z tego co zauważyłem, równie dobrze można to stwierdzenie zastosować w drugą stronę.

a ja napiszę tak. Jeżeli jednym kluczem otworzysz wiele zamków to jest to dobry klucz. jeżeli zaś jeden zamek otworzysz każdym kluczem to ten zamek jest do du*y :)

Dobrze, że przeczytałam wcześniejsze odpowiedzi, bo chciałam to z kluczem i zamkiem napisać xd

skoro spałem tylko z kobietami z którymi bylem w związku i nie miałem przypadkowych lasek ze studenckich czasów to cóż może nie jestem gościem, ale i tak mnie gówno obchodzi opinia takich osób