Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luiza7999

Niekończący się okres.....

Polecane posty

Gość Luiza7999

Witam! W połowie czerwca poroniłam samoistnie w 8 tyg ciąży. Lekarz kazał mi poczekać pół roku i przepisał tabletki antykoncepcyjne Microgynon21. Okres dostałam równo miesiąc po poronieniu i zaczęłam brać tabletki. Tyle, że chociaż mam 31 lat nigdy nie widziałam takiego okresu. Pierwsze kilka dni to prawdziwe krwotoki. Ile razy myślałam, że to już koniec okresu to znowu następnego dnia zaczynał się na nowo. Minęły już 2 tygodnie od kiedy biorę tabletki a ja cały czas mam plamienia. Zostało mi jeszcze 7 tabletek w opakowaniu i powinnam kolejny okres dostać a jeszcze mi się ten pierwszy nie skończył. Dodam, że kiedyś brałam już te tabletki i nie miałam żadnych plamień. Może to jakieś zawirowania hormonalne po poronieniu? Spotkał się ktoś z taką sytuacją? Nie wiem czy znowu iść do lekarza, bo byłam badana miesiąc temu i było wszystko w porządku, żadnych nadżerek, polipów, torbieli,itd. Jak myślicie? Powinnam się tym niepokoić?

Gość mozliwe ze masz zle dobrane
tabletki, po ciazy ogranizm sie zmienia, mozliwe ze teraz potrzebujesz mocniejszych tabl z wieksza dawka hormonow, ja jak zaczynalam moja przygode z tabl tez tak mialam po zmianie wszystko sie uspokoilo. ps wspolczuje wiem co czujesz sama przez to przeszlam