Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mona25

na czym polega Hiszpański stosunek

Polecane posty

Gość tomasz co masz
mona25 widać że przegrałaś życie, tu nie chodzi o to że kolega jest polonistą, po prostu zna dobrze ortografię bo skończył szkołę, a ty walisz byki na poziomie podstawówki, skończyłaś ją chociaż ?

Gość spanien
hiszpański stosunek to gonitwa byków jak w Pampelunie kobitka lata wokół stołu a koleś goni ją z wycelowanym w sedno rogiem :classic_cool: 🖐️

a ty co TOMASZ CO MASZ ? i kto tu przegral zycie ? ja przynajmniej nie sprawdzam w kompie bledow a ty zanim wyslesz to ile razy sie upewniasz ?

Gość Kart
Dla obojga,kobietd moze to podniecac w rownym stopniu co faceta.Sproboj to sama stwierdzisz czy dobre.

Gość tomasz co masz
ja się nie muszę upewniać, po prostu uczyłem się w szkole i nie walę byków pusta sieroto... zamiast wchodzić na ten prymitywny portal, weź się za książki.. I jeszcze powiesz że słuchasz Tokio Hotel ? :D

Gość amelka135
Szukasz jakiś strojów, w których Twój misio rozbudzi Cie do > czerwoności ? Odwiedź dyskrecja.pl

mona stosunek hiszpański tak jak ktoś już tu pisał to wprowadzanie penisa przez mężczyznę między piersi kobiety i stymulacje go w ten sposób....