Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem, jestem naiwna

NIEZNAJOMY PRZESTAL SIE MNA INTERESOWAC

Polecane posty

Gość wiem, jestem naiwna

Od jakiegoś czasu widuje pewnego nieznajomego. Jest bardzo przystojny. To on pierwszy mnie zauwazył i ilekroc mnie widzial dlugo mi sie przyglądal. Na początku trakotwałam to na luzie - nie sądzilam ze spotkam go po raz kolejny. Okazało sie ze chodzimy tymi samymi trasami. No i wtedy zaczelam sie krepowac, przestalam mu juz patrzec w oczy i oglnie unikalam jego wzroku. Potem postanowilam, że nie moge takiej sytuacji zamrnowac i postanowilam ze bede smialo na niego patrzec no i kiedy chcialam to wdrozyc w zycie on przestal sie nagle mną interesowac, zaczal mnie unikac, przestal na mnie patrzec, itp. Jestem wsciekła. Nienawidze takich sytuacji, kiedy zaczelam sie w nim zuraczac on mnie zignorowal. Po co w ogóle zaczynał? Nie wiem, czy dostrzegl moje wady czy wyczuł, że chce mu sie lepiej przyjrzec? Wiem, ze to glupie ale mnie zranil takim zachowaniem. Nie powinien sie na mnie tak gapic i dawac jakichkolwiek nadzieji. Nigdny nie zwrocilabym na niego uwagi gdyby on nie zaczał (owszem moglabym na niego spojrzec ale jesli nie zauwazylabym jego zainteresowania od razu bym go olala). Wkurzyl mnie tym zachowaniem. Pewnie to glupie co pisze ale czuje sie okropnie. Czuje sie oszukana i porzucona choc nigdy go nie poznalam.

Gość wiem, jestem naiwna
moglby chociaz te "moje bzdury" ktos przeczytac, milo by bylo albo mnie jakos pocieszyc, bylo by jeszcze milej..

Gość pudernica ze szczecina
Przeczytalam.Rzeczywisie bzdury.

Gość laskaaaa
weź k*wa ... trzeba było do niego zagadać, on też poczuł się jak idiota bo pomyślał że tez masz go w dupie

Gość ahaja8999
coz ci napisac? moze on lubi sobie tylko popatrzec ot tak? moze sam sie tym dowartosciowuje, a jest zbyt niesmialy, zeby decydowac sie na otwarty flirt np albo zbyt tchorzliwy.. albo po prostu nie jest zainteresowany... trudno powiedziec na ile lat wyglada? a ty ile masz lat?

Gość masakraaaarar
jestem z rodzaju kobiet wsytsko bardzo przezywajacych. ale zeby przezywac tak bardzo zwykle spojrzenia i miec do kogos [retensje ze przestal sie patrzec?! kobieto....................

Gość wiem, jestem naiwna
ahaja8999 podejrzewam ze podobnie do mnie czyli ponad 20. masakraaaaarar hehe, fakt jestem wyjątkowo przeżywającą osobą, nie potrafie tego zmienic.

Gość masakraaaarar
odpusc, tzn przeczekaj moment wkurzenia na niego, to nic, przejdzie ;)

Gość gość
Hmmm Patrzył sie / Wiesz ja często patrzę się na ludzi bez powodu i oni tez podobnie xzależy jak długo sie patrzył czasami ludzie sie patrza bez przyczyny

Gość gość
Faceci są niedojrzali emocjonalnie więc się nie dziw. ja momentami już rzygam tymi ich szczeniackimi zachowaniami.Gnojki

Gość gość
"przestalam mu juz patrzec w oczy i oglnie unikalam jego wzroku" dla faceta to jest jednoznaczne, "nie jestem zainteresowana", albo inaczej "niechce mi się na ciebie patrzec", więc do kogo ty masz pretensje? Uważasz, że powinien wiecznie wpatrywać się w taki słup soli? Jak jest mądry, to dał sobie spokój, bo wie, że znajdzie sobie inną atrakcyjną dziewczyne, która go nie oleje.

Gość gość
niestety to troche Twoja wina, ale może jeszcze to odmienisz jeżeli tak bardzo mu na Tobie zależało. Tak to jest z takimi patrzakami - wiem po sobie :)

Gość gość
acha - jeszcze coś - teraz wiem, że Wy wiecie, nawet jak udajecie, że Was to nie interesuje że my się na Was patrzymy i czekamy na właściwą okazje :) :)

Gość Matka 7 dzieci
jak facet jest zainteresowany to zagaduje, stara się rozwinąc rozmowę z kobietą, samo gapienie to dla niedojrzałaych gówniarzy. Przystojny i nic poza tym? Myśli, że jak jest zainteresowany kobietą to ona sama ma go poderwac? wygodny. Lepiej że tak się skończyło. Poszukaj sobie prawdziwego Mężczyznę.

Gość Prababka 10 wnucząc
Facet może pomyślec, że kobieta go olewa...Jak on nawiązuje z nią rozmowę, a ona nie chce z nim rozmawiac, nie podtryzmuje rozmowy, nie odpowiada na jego pytanie. Wzrok nie ma tu nic do rzeczy.

Gość gość
wszystkie baby idą na łatwiznę i często odwracają kota ogonem, rzyygam juz takimi księżniczkami, niedoczekanie wasze, wszystko na co was stać to zamknąć się w czterech ścianach i ryczeć przez 5 lat, glupie p***y

Gość gość
hemmmmmm

Gość robak1802
Przyjal bym Twoje oswidczyny i na sam pierw blizniaczki bym Gi zafundowal , a co kurna' ras sie zyje ,no nie:-)

Gość robak1802
Przyjal bym Twoje oswidczyny i na sam pierw blizniaczki bym Gi zafundowal , a co kurna' ras sie zyje ,no nie:-)