Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Migotka:(

Samotność mnie dobija...

Polecane posty

Gość Podrzywacz
Pewnie z kujawsko-pomorskiego?

Michał, chyba jakaś kobieta Cię mocno skrzywdziła, ale uwierz mi....nie wszystkie są takimi zimnymi sukami...

to pewnie sfrustrowany dzieciak ktory w necie wyzywa sie za swoje niepowodzenia w realu

Wam kobietom chodzi tylko o zabawę. Bawicie się nami jak jakimiś rzeczami, potrzebujecie nas tylko i wyłącznie do lóżka i dla naszych pieniędzy. Nie jesteście zdolne absolutnie do żadnych uczuć. Zimne suki z kalkulatorem zamiast serca i rozumu.

Levviatan, chyba masz racje...:) Artek, bardzo możliwe:D Michał, idź te swoje wywody pisać gdzie indziej, bo ja się nie utożsamiam z tym co piszesz

A ty lewiatan skończ się w końcu podlizywać i kompromitować bo to co robisz jest już żałosne. Coraz więcej kobiet się po prostu z ciebie śmieje a ty dalej swoje

Gość Podrzywacz
Popieram michał3... i kim dzong ila :classic_cool:

Nie zabronicie mi mówić i pisać tego co o was kobietach sądzę. Wyrachowane kurewki, dobrze że czujesz się samotna, przynajmniej teraz mężczyzna przez ciebie nie cierpi lachociągu. Wszystkie kurwy nadajecie się do utylizacji, nigdy nie zrozumiem skąd tyle szmat się nabrało. Myślicie, że wam wszystko wolno, kim wy kurwa jesteście że czujecie się ważniejsze od Boga. Jakim prawem wpierdalacie się komuś w życie, jakim prawem osądzacie kogoś za to jak żyje. Niczego nigdy pizdy nie zrozumiecie, bo jesteście na to za tępe. Posłuchajcie kurwy jebane, już nigdy więcej nie pozwolę się tak traktować. Już nigdy nie wejdziecie z butami w moje życie. Jeszcze będzie sprawiedliwość na świecie i za swoje zachowanie zapłacicie wysoką cenę.

a faceci jacy sa?? idealy chodzace?? ciagle tylko czytam jakie kobiety sa zle, ze leca na kase... myslisz ,ze facetow takich nie ma?? szkoda mi niektorych osob, ale przez wlasne przezycia niepowinno sie mierzyc wszystkich rowna miarka

Michal widzisz bo ja w przeciwienstwie do ciebie wole miec w kobietach sprzymierzencow niz wrogow bo ja nie chce zostac prawikiem do konca zycia lub gejem ;p

apropo gejow to wczoraj bylem przez jednego napastowany :D w poznaniu o 1 w nocy jakis mi zaproponowal 300zl za zjechanie na recznym :D

Leviatanku skoro jesteś jeszcze prawiczkiem to się lalusiu nie udzielaj tak bardzo. Bo kobiet nie znasz w ogóle, tylko liżesz im dupę caly czas. Dobrze. Mimo iż sprawiasz wrażenie tutaj jednej z najnormalniejszych osób na kafe to i tak wiem że to tylko pozory. Po bliższym poznaniu wyszloby z ciebie wszystko co najgorsze. Jedna rzecz której nienawidzę, wy kierujecie się tylko i wyłącznie schematami i wzorami. Nigdy nie patrzycie na człowieka indywidualnie, potraficie na podstawie jednej rzeczy już kogoś osądzić. Odnoszę wrażenie ze żyjecie tylko po to by komuś dopierdolić, po to by kogoś zdeptać i zniszczyć.

Michał, to Twoje zdanie...po mnie to spływa...nie utożsamiam się z tym co piszesz, co więcej współczuje Ci że trafiłeś na taką kobietę/kobiety... Ja akurat mam złe doświadczenia jeśli chodzi o facetów, ale nie wrzucam was do jednego worka, bo wierzę że są na tym świecie jeszcze porządni faceci, a nie same ścierwa:)

Darker, akurat ciepłych kluch to ja unikam, nie chciałabym faceta pantoflarza;)

Gość Podrzywacz
Kopernik też była kobietą!!! :O

michal - niestety zadnej jeszcze nie polizalem pupy... a chcialbym szczegolnie tym seksownym ;p

Gość Podrzywacz
też się czuje samotny jak wszyscy mnie olewają i nie czytają moich zmyślnych podszywów :(

akurat powiemn chociazby tobie na moim przykladzie.. to mnie ktos dwa razy zniszyl i zdeptal tak jak ty to mowisz... a mimo tego twierdze dalej, ze nie kazdy jest taki sam, ze kazdy czlowiek plci meskiej i zenskiej jest inny, kazdy ma inny charakter, jedna osoba ma serce inna nie, wiesz przez jakis czas mialam takie myslenie jak ty, ale i tak szanowalam ludzi, do tej pory szanuje kazdego za to kim jest i tu nie chodzi mi o to, ze posiada czy nieposiada rzeczy materialne, w czlowieku liczy sie charakter

Darker, to napisz mi na czym wg Ciebie polega różnica pomiędzy pantoflarzem a ciepłą kluchą? Feld, uwierz mi że coraz częściej się nad tym zastanawiam:) Podrzywacz, bo one trącą beznadzieją;)

Ja nie potrafię, każdą traktuję tak samo. Często tak mam, że jakaś jedna babka mnie wkurzy to już rodzi się we mnie złość do całej populacji kobiet. Autentycznie nie jestem w stanie zaufać żadnej, mimo iż niektóre są mile w stosunku do mnie to we mnie aż się buzuje z nienawiści.

Gość Podrzywacz
Migotka:( a umówiłabyś się ze mną wiedząc że jestem podszywaczem? pytam czysto hipotetycznie

Gość Podrzywacz
Migotka :) zerknąłem przed chwilą w swoje karty tarota i widzę, że poznasz kogoś w kim się zakochasz już w sierpniu, także niedługo. Zobaczysz :) Dobranoc :classic_cool:

Podrzywacz, podszywacze to chyba w większości normalni ludzie, więc odpowiadając czysto hipotetycznie-możliwe że bym się umówiła. Darker, wiem kim jest pantoflarz i ciepła klucha, ale dla mnie to się ze sobą wiąże. Przystojniaczek, do kogo to?

Michal to zle, tu mi niechodzi o forum, ale o zycie.. kiedys mozesz zranic osobe ktora naprawde zobaczy w tobie czlowieka i to co masz w sobie takim nastawieniem