Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Migotka:(

Samotność mnie dobija...

Polecane posty

Nie wierzę że kobiety mogą być ludzkie. Nienawiść czuję ogromną do wszystkich, jestem skazany na samotność. Trudno jakoś to zniosę, lepsze to niż być wiecznie poniżanym. Spokojnie, ranić nie mam zamiaru nikogo, aż taki mściwy nie jestem.

ciekawa jestem co sie w twoim zyciu az takiego stalo?? straszne nastawieni masz do plci zenskiej

Michał, chyba na prawdę jakaś mocno Ci zalazła za skórę i pewnie teraz dlatego wszystkie oceniasz przez jej pryzmat, ale to nie jest dobre wyjście... Przystojniaczek, to ja chyba mam ogromny problem, skoro mnie nikt nie chce...:(

Aż tak się nie otworzę, raz że nie chce przynudzać a po drugie na samą myśl o tym wszystkim krew mnie zalewa. To we mnie postępuje, czym więcej czytam to glupie forum to jeszcze bardziej się w tym wszystkim utwierdzam. Kiedyś miałem o was zupełnie inne wyobrażenie a teraz was tylko nienawidzę.

Michał, to przestań czytać te wszystkie głupoty, bo pewnie jeszcze bardziej się nakręcasz... Przystojniaczek, powiem tak...sama się za piękną nie uważam, ale też nikt mi nigdy nie powiedział że jestem brzydka...

Michal to tylko forum a zycie codzienne?? mnie nie znudzisz jezeli sie otworzysz, a moze wkoncu wyrzucisz wszystko z siebie... przystojniaczek opakowanie niepokazuje wszystkiego

Gorsza sprawa że w realu znam lepsze przypadki kobiet niż te na forum. Kafeteria w porównaniu z tymi kobietami z jakimi miałem do czynienia to jest nic. Dobrze zrozum, że nie chce nic pisać o sobie, zwłaszcza kobiecie, po prostu boję się że zaraz zostanę wyśmiany, zwyzywany, oceniony itd. Dobranoc.

Gość co porabiacie w piatkowy
wieczor ? dzisiaj tez samotny jestem